Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev'e elendiği Şampiyonlar Ligi eleme mücadelesinde, sarı lacivertli taraftarlar herkesi şaşkına çeviren bir harekete imza attı. Ukrayna ekibinin ilk golü sonrası Fenerbahçeli taraftarlar stadı Vlademir Putin diye inletti. UEFA'dan ceza gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Peki, UEFA’dan Fenerbahçe’ye ceza gelecek mi? Fenerbahçe’ye tezahürat cezası gelir mi? İşte konuyla ilgili araştırılan detaylar.

FENERBAHÇE’YE TEZAHÜRAT CEZASI GELİR Mİ?

Dinamo Kiev, 57. dakikada Buyalskiy'nin golüyle 1-0 öne geçti. Buyalskiy'nin gol sonrası tribünlere doğru yaptığı sevinç gösterisi Fenerbahçe taraftarını adeta çılgına çevirdi.

Fenerbahçe taraftarının buna karşılık olarak "Vladimir Putin" tezahüratı yapması sosyal medyada tepki topladı.

UEFA’DAN FENERBAHÇE’YE CEZA GELECEK Mİ?

Bu olayın ardından UEFA'nın, maç biter bitmez acil koduyla toplandığı ve gerekli mercilerin telekonferans yoluyla görüşme gerçekleştirdiği belirtildi. Ukrayna ekibi de maçın gözlemcilerine şikayette bulunarak olayın kayıt altına alınmasını istedi. Bazı iddialara göre Fenerbahçe'nin bu olay sebebiyle ceza alabileceği ve bu cezanın boyutunun sanılandan daha büyük olabileceği aktarılıyor.

Başta Ukraynalılar ve hatta Fenerbahçeli aklıselim taraftarların da sosyal medyadan lanetlediği bu ilginç tezahürat olayıyla ilgili kulüpten henüz resmi bir açıklama gelmemesi ise şaşkınlık yarattı. Fenerbahçe kulübünün bugün gün içinde bu olayı kınayan bir bildiri yayınlaması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim