Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar Yazılım Geliştirme Şirketi, Bilişim Teknolojileri Çözüm Sağlayıcısı ve Sistem Entegratörü olarak tanımlayan Obase şirketi ile ilgili Obase halka arz ne zaman? Obase halka arz fiyatı ne? Soruların yanıtını haberimizde derledik. İşte detaylar.

OBASE HALKA ARZ NE ZAMAN, FİYATI NE?

 21 Temmuz’da Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onay aldıktan bir gün sonra KAP’ta yayınladığında ise daha çok detaya yer verildi. 28-29 Temmuzda halka arz edilecek olan şirket borsada satış ile eşit dağıtım sistemini kullanacak OBASE kodu ile 10.50TL den satışa çıkacak.

OBASE NEDİR?

1985 yılında Türkiye’de kurulan 15’ten fazla ülkede hizmet veren Microsoft, MicroStrategy ve IBM gibi büyük ve köklü şirketlerle ortaklığı bulunan OBASE aynı zamanda 138 yerli ve yabancı şirketinde yazılım geliştirmesinde yer almıştır. 220’nin üzerinde çalışana sahip olan OBASE’in çalışanlarının üzde 92’si lisans, lisans üstü ve doktora ya sahip çalışanları bünyesinde bulundurmaktadır. İstanbul Teknik Üniversitesi çıkışlı 3 ortak ile kurulan OBASE’in CEO konumundaki Dr.Bülent Dal, Yönetim Kurulu ve ortaklarından olan Banu Dal ve yine aynı şekilde Yönetim kurulunda olan ve ortaklarından biri olan Haluk Alpay.

Editör: TE Bilisim