TV8'in efsane yarışması MasterChef'te 2022 elemeleri sürüyor. Yeni sezonda ana kadroya girmek için ter döken adayların mücadelesi zevkle izlenirken, yaşam öyküleri de sık sık merak konusu oluyor. Bu bağlamda sezonun en dikkati çeken isimlerinden biri de Güler Sabancı'ya yemekler hazırladığını dile getiren Büşra Zambak oldu. "MasterChef Büşra kimdir, Güler Sabancı'nın neyi olur? MasterChef Büşra kaç yaşında ve ne iş yapıyor?" soruları araştırılmaya başlandı. Peki, MasterChef Büşra kimdir, Güler Sabancı'nın neyi olur? MasterChef Büşra kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Detaylar yazımızda...

MasterChef Büşra kimdir, Güler Sabancı'nın neyi olur? MasterChef Büşra kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

Büşra Zambak, MasterChef 2022'de beyaz önlüğü alan 7. isim olmayı başardı.

Yaptığı final tabağı ile jüriyi, sözleri ve tavrı ile de seyirciyi oldukça etkileyen Masterchef Büşra'nın sevimliliği kadar hayatı da ilgi çekti.

Sabancı Holding bünyesinde çalışan ve Güler Sabancı'ya yemekler yaptığını söyleyen Büşra Zambak, 25 yaşında ve aslen Denizlili.

9 yıldır profesyonel mutfakta yemek yapan Masterchef Büşra'nın instagram adresi ise @busra.zambakk. Masterchef Büşra'nın instagram hesabında şu anda 10 binin üzerinde takipçisi var

Ana kadroya girecek yarışmacıyı belirlemek için ilk turda yarışmacılar risotto yaparken, daha sonra bol cevizli bir yemek hazırladılar. Bu mücadelede başarılı olan isim Büşra oldu.

Büşra Zambak, 25 yaşında ve aslen Denizlili. Şu an İstanbul'da yaşıyor ve 9 yıldır profesyonel aşçılık yapıyor.

Sabancı Holding'de çalışan Zambak, Güler Sabancı gibi üst düzey yöneticilerin yemeklerini hazırlamakla sorumlu.

Masterchef Büşra, İtalyan mutfağına ilgisiyle biliniyor. Kendi profesyonel stüdyosu bulunan yarışmacı, fotoğrafçılık işiyle de uğraşıyor.

Editör: TE Bilisim