Nida Büyükbayraktar hayatı ile gündeme gelen isimler biri oluyor. Petek Dinçöz Serkan Kodaloğlu'dan boşandıktan sonra adının aşk dedikodularına karıştığı Nida Büyükbayraktar ile evliliğe yelken açtı. Petek Dinçöz'ün eşinin eğlence sektöründe işletmeci kimliği ile tanındığı biliniyor. Peki Petek Dinçöz kimdir, kaç yaşında? Petek Dinçöz’ün eşi Nida Büyükbayraktar kimdir? İşte detaylar.

PETEK DİNÇÖZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Petek Dinçöz, 29 Mayıs 1980 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. Esra Suay ve Müjdat Fahri Ezgü çiftinin kızlarıdır. Babasını çocukken kaybetmiştir. Necdet adında bir erkek kardeşi vardır. İlköğrenimini Gazi Ortaokulunda tamamlamıştır. 14 yaşına kadar İzmir'de yaşamıştır. Okul hayatını bırakıp mankenlik hayatına atılmıştır. 1997 yılında katıldığı Kıbrıs Güzellik Yarışması'nda 2. oldu ve aynı zamanda Vizyon Production/ Atilla Kaplakarslan tarafından keşfedilip, 2 yıl eğitim görüp 1999 yılında Kıbrıs Güzellik Yarışması'nda Basın Güzeli de seçilmiştir. Yakaladığı bu başarı ile dizi teklifleri gelmeye başladı. 1998 yılında mankenliğe başlayan Dinçöz, Temmuz 1998'de başlayan Sırılsıklam adlı dizide Eylül 1999'da 2. sezonda başrolü oynayarak dâhil oldu.

Dinçöz'ün oynadığı ikinci dizisi ise 2000 yapımı Zehirli Çiçek'ti. Bu dizide Tuğba Özay ve Çağla Şikel'le başrolü paylaşmıştır. Ardından Mehmet Ali Erbil'in bir programında yardımcı sunucu olarak görev almıştır. 2000 yılında Büyük Maksim Gazinosu, Günay Gazinosu, Aşiyan Gazinosu, Çakıl, Stardast gibi önemli ve ünlü gazinolarda dev assolist olmuştur. Maksim Gazinosu'nda 10 yıl kadrolu assolist sanatçı olarak dev kadrolarda assolist olmuştur. Petek Dinçöz Maksim Gazinosu'nda Kadınlar Matinesi yapmış tek sanatçı olmanın yanın sıra, Maksim Gazinosu'nun en uzun süreli çalışmış ve resmi devlet kadrolu tek sanatçısıdır. Dinçöz Maksim Gazinosu tarihinin son assolistidir.

PETEK DİNÇÖZ’ÜN EŞİ NİDA BÜYÜKBAYRAKTAR KİMDİR?

Geçtiğimiz günlerde evleneceklerine dair haberler çıkan çiftten sürpriz haber geldi. Petek Dinçöz ve Nida Büyükbayraktar nikah masasına oturdu.

Nida Büyükbayraktar eğlence sektöründe işletmeci kimliği ile bulunan bir isimdir. 2011 yılında Metro Turizm'in Ege Bölge Müdürü olarak çalışıyordu.

Editör: TE Bilisim