Kaya Temel / Diriliş Postası

Galatasaray Kulübü ile Petrol Ofisi arasında kadın futbol takımı forma ve isim sponsorluğu anlaşması yapıldı.

2 DEĞERLİ MARKA!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Kadın futbolu özellikle Türkiye’de yeni gelişmekte olan bir branşımız. Bu durumun Türk futboluna büyük katkı vereceğinden şüphem yok. Kadınların girdiği yerde sevgi ve barışın yeşerdiğini biliyoruz. 2 değerli markanın birliktelikte birbirlerine enerji vereceğine inanıyorum.” diye konuştu.

MESAFE KAPANACAK

Petrol Ofisi CEO’su Mehmet Abbasoğlu ise, “Kadın futbolu tüm dünyada yükselen bir değer. Tüm dünya kadın sporcuların niye erkeklerden az ücret aldığını veya kadın liglerinin niye erkekler kadar sponsor desteği bulamadığını konuşuyor. Galatasaray’ımız önderliğinde kadın futboluna yaptığımız destek, bir anlamda aradaki mesafeyi kapatmak.” dedi.

TRANSFERDE FREN YOK!

Başkan Özbek, 8 Eylül’e kadar takıma takviyelerin devam edeceğinin mesajını verdi.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Başkan Dursun Özbek “Transfer sezonundayız. Önümüzde 10 günlük bir süre var. Tabii transfer detaylarının çok açıkça basında paylaşılması kulüplerin aleyhine. Biz ara kesmeden devam ediyoruz. size bilgi akışı biraz yavaş olabilir ama durgunluk söz konusu değil” dedi.

STAT İSİM SPONSORLUĞU

Stat isim sponsorluğu çalışmalarının sürdüğünü belirten Özbek, “Şu anda NEF. Daha iyi bir sponsor bulunduğu takdirde bundan vazgeçebileceğini Erden Timur söyledi. Biz de daha iyisi için çalışıyoruz. Fazla detay vermek istemiyorum. Kısa sürede bir gelişme olursa açıklayacağız.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim