Kadınlara yönelik güzellik sırları veren Şems Arslan hayatı ve biyografisi vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Petrol ve Kimya Mühendisliği bölümünden mezun olan Şems Arslan'ın güzellik uzmanı olduğu biliniyor. Peki, Şems Arslan kimdir, kaç yaşında? Şems Arslan nereli, mesleği nedir? Merak edilenler haber metninde.

ŞEMS ARSLAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Şems Arslan, 1970 yılında Azerbaycan'ın Bakü kentinde doğdu. Annesi bir üniversitede akademisyen ve babası bir siyasetçidir. Şems Arslan ilköğretim ve lise eğitimini tamamladıktan sonra 1993 senesinde Azerbaycan Devlet Petrol Akademisi Hidrogeoloji-Petrol ve Kimya Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur.

1970 dünyaya gelen Şems Arslan 51 yaşındadır.

ŞEMS ARSLAN NERELİ, MESLEĞİ NEDİR?

Güzellik uzmanı oaln Şems Arslan aynı zamanda akademisyendir.

Kısa bir süre Azerbaycan Devlet Petrol Akademisi Hidrogeoloji-Petrol ve Kimya Mühendisliği bölümünde akademisyen olarak görev yapan Şems Arslan, bu dönemde International Institute of Invention and Business akademisinde cilt bakımı, güzellik, epilasyon uzmanlığı gibi alanlarda çeşitli eğitimlere katılmış ve başarıyla eğitimini tamamlamıştır.

Şems Arslan Instagram üzerinde çeşitli cilt bakımı ve saç bakımı tarifleri paylaşmaktadır. Aynı zamanda ünlü güzellik uzmanının kendisine ait ürünlerin satışa sunulduğu bir web sitesi bulunmaktadır. Instagram'da toplamda 396 bin takipçisi bulunmaktadır.

Editör: TE Bilisim