Toplantıda konuşan Esenler Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, CHP’li 11 Büyükşehir Belediye Başkanının 4'üncü yılını geride bırakmasına rağmen hala kendi şehirleriyle ilgili hiçbir projeden bahsedemediklerini ve sadece acziyet deklarasyonları yayınladıklarını söyledi.

"BECERİKSİZLİKLERİNİ ÖRTMEYE ÇALIŞIYORLAR"

CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanının proje üretmediğini söyleyen Göksu, "Kendi beceriksizliklerini örtmeye çalıştıkları bu haykırışlarını, gittiğimiz her kentte en doğru şekilde gerçekleri ifade edeceğiz" ifadelerini kullandı.

“ENGELLENİYORUZ” YALANI

Göksu, "AK Parti olarak, bugüne kadar yapmış olduğumuz tüm çalışmalarda milletin ve şehrimizin geleceğine ilişkin her şeyi doğru adımlarla ve doğru şekilde karar vererek yolumuza devam ediyoruz. 4'üncü yılını geride bırakacak bir seçim dönemi olmasına rağmen, hala 11 büyükşehir belediye başkanı, kendi şehirleriyle ilgili hiçbir projeden bahsedemedikleri için sadece acziyet deklarasyonları yayınlıyorlar. Bunu yaparken de her cümlenin sonuna; ‘engelleniyoruz’ yalanını ekliyorlar. Kendi beceriksizliklerini örtmeye çalıştıkları bu haykırışlarını, gittiğimiz her kentte en doğru şekilde gerçekleri ifade edeceğiz" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim