KPSS branş bazında sıralamalar için gözler Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM'ye çevrildi. Bugün bilindiği üzere sınava ilişkin sonuçlar erişime açılmıştı. Adaylar bu açıklamanın ardından 2022 KPSS branş sıralaması hangi gün açıklanacak? Branş bazında sıralama ne zaman açıklanır? sorularına yanıt aramaya başladı. Adaylar kendi branşlarında sınava katılım sağlayan diğer adaylar arasındaki başarılarını merak ediyor. Peki, 2022 KPSS branş sıralaması hangi gün açıklanacak? İşte tüm detaylar.

2022 KPSS BRANŞ SIRALAMASI HANGİ GÜN AÇIKLANACAK?

2022 KPSS branş bazında sıralamalar ÖSYM tarafından henüz açıklanmadı. Kamu Personeli Seçme Sınavı 2022-KPSS Lisans oturumun katılan adayların sınav sonuçlarına göre branş bazında sıralamaları açıklandığında haberimizde yer verilecektir.

Adaylar, KPSS branş bazında sıralamalarını açıklandıktan sonra ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecekler.

BRANŞ BAZINDA SIRALAMA NE ZAMAN AÇIKLANIR?

KPSS taban puanları ve branş sıralamaları henüz açıklanmadı. Branş sıralamalarının 28 Ekim tarihinde açıklanması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim