Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de sıklıkla kullanılan iletişim uygulaması WhatsApp, erişim problemleriyle sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. 'Downdetector' verilerine göre son bir saatte WhatsApp kullanıcılarının şikayetleri 100 kat artarken WhatsApp kullanan vatandaşlar arama motorlarında WhatsApp çöktü mü, neden çalışmıyor? WhatsApp neden mesajlar gitmiyor? sorularının cevabını araştırıyor. İşte WhatsApp ile ilgili tüm merak edilenler...

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN ÇALIŞMIYOR?

Facebook, Instagram ve Messenger gibi platformları bünyesinde barındıran Meta’ya ait olan mesajlaşma uygulaması WhatsApp bugün çöktü.

Sosyal medya kullanıcıları WhatsApp’ın çöktüğünü Twitter üzerinden paylaşırken, şirketten bir açıklama gelmedi. Kullanıcılar gönderilen mesajların iletilemediğini fakat buna rağmen bazı mesajların geldiğini açıkladı.

WHATSAPP NEDEN MESAJLAR GİTMİYOR?

WhatsApp’ın masaüstü bilgisayarlarda da kullanılan WhatsApp Web özelliğine de erişilemediği belirtildi. Öte yandan Twitter üzerinde paylaşımda bulunan bazı kullanıcılar bu durumun diğer ülkelerde de meydana geldiğini belirtti.

Meta ya da WhatsApp henüz bu konu ile ilgili bir açıklama yapmadı.

Editör: TE Bilisim