TOKİ konut kura çekimi hangi gün, ne zaman yapılacak? TOKİ başvurusu son tarih ile merak konusu haline geldi. E-Devlet üzerinden başvuruların tamamlanmasıyla birlikte halen başvurmamış olanlar ilgili bankalar aracılığı ile işlemlerini belirlenen tarihe kadar gerçekleştirebilecek. Ekim ayının son gününde de TOKİ konut kura çekimi hangi gün, ne zaman yapılacak? TOKİ ilk evim kurası ne zaman açıklanacak? soruları yanıt aramaya başladı. İşte TOKİ son başvuru tarihi ve tüm detaylar.

TOKİ KONUT KURA ÇEKİMİ HANGİ GÜN, NE ZAMAN YAPILACAK?

TOKİ Sosyal Konut Projesi için e-Devlet başvuruları 28 Ekim itibarıyla son bulurken Ziraat Bankası ila Halkbank üzerinden başvurular bugün sonlanıyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, konuyla ilgili yaptığı açıklamada 31 Ekim 2022'den sonraki hafta kura çekimlerinin olacağını açıkladı. Kura çekiminin kasımın ilk haftasında yapılması bekleniyor.

TOKİ İLK EVİM KURASI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, TOKİ kura tarihi ile ilgili olarak ''Şu ana kadar projeye 7,5 milyon başvuru oldu. Başvuru bedelleri kuralar çekildikten sonra iade edilecek. 31 Ekim'den sonraki ilk haftada kura çekimleri başlayacak.

Taksit ödemelerinde ihtiyaç olursa devlet yardımcı olur. Taksit ve ödeme konusunda dünya genelinde bir ekonomik sıkıntı yaşanırsa devlet önlem alacaktır. Arnavutköy TOKİ projesinde ihaleler sürüyor. Projelerdeki ihalelerin yarısı tamamlanmış durumda.'' ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim