Salı akşamlarının sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam canlı izle! ATV canlı, Ben Bu Cihana Sığmazam izle canlı full! Yeni bölümde Cezayir, ailesini toplayarak bundan sonra bir süre dışarı çıkmamaları gerektiğini söyler ve bu da ailede huzursuzluğa yol açar. Bu akşam takipçileri yine yepyeni sürprizler bekliyor. Ben Bu Cihana Sığmazam 8. bölüm canlı izlemek isteyen ve diziyi internetten seyretmeyi tercih edenler için Ben Bu Cihana Sığmazam canlı izle! ATV canlı, Ben Bu Cihana Sığmazam izle canlı full! bilgileri ve kısaca özeti metnimizde yer almakta.

Ben Bu Cihana Sığmazam canlı izle! ATV canlı, Ben Bu Cihana Sığmazam izle canlı full!

Dizinin yeni bölümünde neler olacak? İşte Ben Bu Cihana Sığmazam 8. bölüm özeti: Cezayir, Sabit'in olası bir intikam saldırısına karşı hem Leyla hem de Firuze'nin yaşadığı evlerde olağanüstü önlemler almak zorunda kalır. Canan, Gülendam'a Firuze'nin bebeği aldırmayı düşündüğünü söyler. Cezayir, Asım Kaptan ve Ekabir, bundan sonraki stratejilerini belirlemek için bir araya gelirler. Ömer Asaf, Azamet, Cafer, Canberk ve Ethem, hastanede öldürülen Sabit'in adamlarını Sabit'in mekanına getirdiklerinde tuzağa düşürülürler. Bu tuzakta, Ethem'in daha önce görmediğimiz marifetleri ortaya çıkar.

Şamil, Suna için bir uçurtma yapar. Birlikte onu uçurmak planları vardır ve bu durum onları birbirlerine daha da yakınlaştırır. Cezayir, ailesini toplayarak bundan sonra bir süre dışarı çıkmamaları gerektiğini söyler ve bu da ailede huzursuzluğa yol açar. Leyla, Cezayir'e artık hangi kimliğini kullanacağına karar vermesi gerektiğini sert bir dille söyler. Cezayir, 17 sene önce İstanbul'da kurduğu düzeni tekrar hayata geçirmek için harekete geçer ve buna da illegal alemin kara parasını aklama işini yapan Agop'la başlar. Eve tıkılı kalan aile, evde kendilerine yeni yeni işler icat ederler. Cezayir'den intikam almak için fırsat kollayan Sabit, hiç kimsenin tahmin etmediği bir anda saldırıya geçer.

Editör: TE Bilisim