Güçlü ve her geçen gün genişleyen oyuncu kadrosu ve tarihe ışık tutan sürükleyici hikâyesiyle Kuruluş Osman 105. bölüm 23 Kasım Çarşamba akşamı ekranlardaydı. Osmanlı dizisinin son bölümünde Osman Bey'in kurduğu büyük oyunla kimliği ortaya çıkan ve Marmaracık'ı Osman Bey'e kaptıran Olof yeni taktikler peşindedir. Bu yolda kendisine yeni ittifaklar arayan Olof'un yeni hedefi Bayındır Bey'dir. Olof, Bayındır Bey'i yanına çekmek için hangi hamlelerde bulunacaktır? Kuruluş Osman son bölüm izlemeyi kaçıranlar Kuruluş Osman 105. bölüm izle full HD! ATV Kuruluş Osman son bölüm izle tek parça! (23 Kasım) araştırmalarına başladı. Siz de Kuruluş Osman 105. bölüm tamamını izlemek ve kısaca özetini öğrenmek için yazımızı inceleyebilirsiniz.

Kuruluş Osman 105. bölüm izle full HD! ATV Kuruluş Osman son bölüm izle tek parça! (23 Kasım)

Kuruluş Osman 105. bölümde neler olduğuna bir göz atacak olursak bu akşam yaşanan gelişmeleri şöyle özetleyebiliriz;

Valide İsmihan Sultan, Yenişehir'e geliyor

Osman Bey'in fetihten fetihe koşması Selçuklu Sultanı Valide İsmihan Sultan'ın hiç hoşuna gitmez. Osman Bey'in önünü kesmek üzere Yenişehir'e gelir. İsmihan Sultan, Osman Bey'in önüne nasıl engeller koyacaktır? İsmihan Sultan'a bu konuda kimler yardım edecektir?

Marmaracık Hisarı kimin olacak?

Marmaracık Hisarı alınmış fakat şimdi akıllarda büyük bir soru işareti vardır. Osman Bey Marmaracık Hisarı'nı kime verecektir?Turgut Bey, Marmaracık Hisarı alındığı için oldukça mutludur. Marmaracık için yaptığı fedakarlıklara karşı Osman Bey'in tutumu ne olacaktır?

Osman Bey'in içine düşen kurt!

Dizinin son bölümünde Osman Bey Marmaracık Fethi için büyük bir şenlik kurar. Fakat kendiyle baş başa kaldığında iç muhasebesi yapar. Osman'ın içini büyük bir kurt kemirmektedir. Osman'ın içini kemiren bu kurt nedir?

Gündüz Alp, Osman Bey'le savaşmaya başlıyor

Yeni bölümde Osman Bey'in Alplerine "Kardeşiniz Gürbüz Alp" diye tanıştırdığı Gürbüz Alp kimdir, nereden gelmiştir? Osman Bey ile ilişkisi nedir? Osman Bey'in Gürbüz Alp'e vereceği önemli görev ne olacaktır?

Osman Bey'in yeni hedefi Köprühisar...

Osman Bey Marmaracık'ı fethetmiştir. Ancak fütühat durmayacaktır. Hedefi Köprühisar'dır. Osman Bey Köprühisar Fethi için evvelce hangi adımları atmıştır? Osman Bey, Köprühisar'ı fethedebilecek midir?

Olof ve Bayındır Bey işbilriği mi yapacak?

Kuruluş Osman son bölümde Osman Bey'in kurduğu büyük oyunla kimliği ortaya çıkan ve Marmaracık'ı Osman Bey'e kaptıran Olof yeni taktikler peşindedir. Bu yolda kendisine yeni ittifaklar arayan Olof'un yeni hedefi Bayındır Bey'dir. Olof, Bayındır Bey'i yanına çekmek için hangi hamlelerde bulunacaktır? Bayındır Bey, Olof'un teklifini kabul edecek midir?

Kuruluş Osman bu akşam saat 20.00'de ekrana gelecek özet yayının ardından 105. bölümüyle saat 21.00'de ATV'de olacak.

Editör: TE Bilisim