Kaya Temel - RAYO Vallecano karşısında gençlere forma şansı veren Teknik Direktör Okan Buruk, bugün oynanacak olan Vilarreal maçında da genç oyuncuları sahaya sürecek. Nef Stadı’nda gerçekleştirilecek mücadele, saat 20.00’de başlayacak.

Sarı-kırmızılı takımda sakatların tedavileri sürerken, milli takımda olan futbolcuların boşluklarını 16-21 yaşındaki futbolcular dolduracak. Bu süre zarfında forma bulan genç yetenekler kendilerini göstermek için sahada ekstara bir performans sergileyecek.

SAVUNMA GÜVENDE

Emin Bayram ve Metehan Baltacı gibi genç savunmacıların listesine Ali Yeşilyurt da eklendi. 2005 doğumlu futbolcu sol ayaklı stoper olmasının da avantajını yaşıyor. Yeşilyurt, Vallecano maçında soğukkanlı olmasıyla da takdir topladı.

FARKINI GÖSTERDİ

8 yaşında Florya’dan içeriye giren ve 19 yaşında A Takım forması giyen Baran Aksaka da farkını gösterdi. U19 maçlarında da takımını sırtında taşıyan Aksaka, Buruk’un vazgeçilmezi konumunda. Genç futbolcuya gelen teklifleri kabul etmeyen Buruk, oyunucuyu elinde tutmak istiyor. Ayrıca, Kırgız futbolcu Beknaz ise bulduğu kısa süreleri olumlu değerlendiren bir diğer isim oldu.

Cimbom'un Efe’si!
SARI-kırmızılı takımın geleceği olarak görülen 16 yaşındaki Efe Akman, genç yaşta oynadığı futbol ile Buruk’un dikkatini çekmeye başardı. A takım ile Vallecano mücadelesinde forma şansı bulan Efe’nin gözü daha fazla süre almakta.

Editör: TE Bilisim