Kaya Temel / Özel Haber - Teknik Direktör Okan Buruk’un gözüne giren 1.85 boyundaki genç golcü futbolcu, U17 ve U19 takımlarındaki üstün performansından dolayı sarı-kırmızılı takımın hazırlık maçlarında A takımda forma şansı buldu. Bulduğu şansı en verimli şekilde kullanan Baran Demiroğlu, Antalya takımında da Okan Buruk’tan da tam not aldı. Ayrıca A takım formasıyla Demiroğlu ilk golünü hazırlık maçında penaltıdan Vallecano’ya kaydetti.

Gol kralı oldu

U17 takımında ilk 6 haftayı sakatlığı sebebiyle kaçıran Demiroğlu, buna rağmen sezonu 18 golle gol kralı olarak tamamladı. Bu sezon ise U19 takımında çıktığı 7 maçta 8 gol ve 1 asist kaydetti. Genç yetenek dakika skor anlamında da liderlik sırasında yer alıyor. 

Transfer teklifleri var

Güçlü fiziği ile dikkat çeken Baran’ın peşinde daha şimdiden Süper Lig ekipleri var. 16 Kasım’da sarı-kırmızılı kulüp ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzalayan genç Baran’ın, Sarı-kırmızı takımda uzun yıllar forma giyme hayali olduğu öğrenildi.

Akademi futbol üretim tesisi oldu

Buruk’un altyapıya önem vermesi sarı-kırmızılı camiayı heyecanlandırmış durumda. Özellikle Antalya kampına 15 genç futbolcuyu götüren Buruk, yönetim ve taraftar tarafından büyük takdir topladı. Başarılı teknik adam, sona eren Antalya kampında şu isimlere şans verdi: Jankat Yılmaz, Atakan Ordu, Enes Emre Büyük, Ali Turap Bülbül, Emin Bayram, Ali Yeşilyurt, Metehan Baltacı, Baran Aksaka, Efe Akman, Hamza Akman, Caner Doğan, Beknaz Almazbekov, Emirhan Kayar, Bardan Demiroğlu, Yunus Akgün, (Altyapıdan yetişti).

Editör: TE Bilisim