Ebru Özkan Saban, Oktay Kaynarca, Pelin Akil ve daha pek çok tecrübeli ismin yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam son bölüm canlı yayın sona erdi. Vatandaşlar ise canlı yayının sona ermesiyle birlikte Ben Bu Cihana Sığmazam 18. bölüm izle full HD! ATV ile Ben Bu Cihana Sığmazam son bölüm izle tek parça! (24 Ocak) araştırmalarına başladı. Ben Bu Cihana Sığmazam 18. son bölümde Cezayir, Bekir'in akıbeti hakkında Leyla'ya ne cevap verecektir? Bekir ile ilgili sırra vakıf olan sürpriz kişi kimdir? Cezayir karşısında Firuze'yi kim savunacak? Çiçekler kimleri buluşturacak? Sabit, Cezayir'in saldırısına nasıl cevap verecek? Detayları öğrenmek için Ben Bu Cihana Sığmazam 18. bölüm izle full HD! ATV ile Ben Bu Cihana Sığmazam son bölüm izle tek parça! (24 Ocak) bilgileri yazımızda...

Ben Bu Cihana Sığmazam 18. bölüm izle full HD! ATV ile Ben Bu Cihana Sığmazam son bölüm izle tek parça! (24 Ocak)

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümde neler oldu? İşte kısaca Ben Bu Cihana Sığmazam 18. bölüm özeti

18. bölümde Cezayir, Bekir konusunda verdiği kararın vicdan muhasebesini daha bitirmemişken Leyla, ağabeyi Bekir'i iyice merak edip Cezayir'i sıkıştırır. Cezayir, Leyla'ya gerekli açıklamada bulunur ve rahatlamasını sağlar. Lakin Bekir'in ölümünü tek bilen Cezayir değildir.

Bu akşamki Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümde Gülendam geçirdiği bir kriz yüzünden tekrar hastaneye kaldırılınca Cezayir, Firuze'ye annesiyle yeterince ilgilenmediğini söyler ve Firuze'ye duygusal olarak yüklenir.

Son bölümde Firuze'ye bilinmedik bir yerden çiçekler gelmeye başlar. Firuze'nin aldığı çiçekler onun Cezayir'e olan duygularını yumuşatırken Leyla, Cezayir'in kendisine olan sevgisini sorgulamasına neden olur. Ama çiçekler bambaşka bir sürpriz buluşmanın habercisidir.

Jean Luc, Firuze'nin Cezayir ve Yıldırım Türk üzerine yaptığı itirafa şaşırır. Ve gerçeğin peşine düşer. Jean Luc'un Firuze konusunda kararsız kaldığını anlayan Continental pakt Jean Luc'un üzerine oynamaya başlar.

Cezayir, Tatavlalı hakkında yeni planlar kurarken Sabit, Cezayir'e saldırmak için eline bir fırsat geçirir.

Cezayir, Bekir'in akıbeti hakkında Leyla'ya ne cevap verecektir? Bekir ile ilgili sırra vakıf olan sürpriz kişi kimdir? Cezayir karşısında Firuze'yi kim savunacak? Çiçekler kimleri buluşturacak? Sabit, Cezayir'in saldırısına nasıl cevap verecek?

Editör: TE Bilisim