“Dün yarın olsaydı bugün perşembe olurdu.” Diyen adam bu sözü hangi gün söylemiştir? Sorusunun yanıtı sosyal medyada gündem oldu. Bilmecenin yanıtını düşünüp bulamayan vatandaşları soluğu arama motorunda buldu. Dün yarın olsaydı bugün perşembe olurdu bilmecesinin yanıtını sizler için derledik. Peki, “Dün yarın olsaydı bugün perşembe olurdu.” Diyen adam bu sözü hangi gün söylemiştir? İşte tüm detaylar haberimizde…

Dün yarın olsaydı bugün perşembe olurdu sözü hangi gün söylenmiştir sözü merakla araştırılıyor. Bilmece çözenler, dün yarın olsaydı bugün perşembe olurdu sözü hangi gün söylenmiştir sorusunun yanıtını merak ediyor.

“DÜN YARIN OLSAYDI BUGÜN PERŞEMBE OLURDU.” DİYEN ADAM BU SÖZÜ HANGİ GÜN SÖYLEMİŞTİR?

Bilmeceler, çoğu zaman zihni yoran akıl oyunları olarak karşımıza çıkıyor ve bizi düşünmeye zorluyorlar. Çoğu zaman, bunlara pratik cevaplar vermek oldukça zor oluyor. Bu bağlamda sık sorulan bilmecelerden biri de “Dün yarın olsaydı bugün perşembe olurdu” sözü…

Peki, “Dün yarın olsaydı bugün perşembe olurdu” diyen adam bunu hangi gün söylemiştir? ”Bu bilmecenin cevabı nedir? Bilmecelerin cevabını bulabilmek için, cümle içerisinde geçen küçük ipuçlarından yararlanmalısınız. Bu ipuçları yakalandığında çözüm zor olmaz.

Bilmecesinin cevabı da aslında çok kolay. Bu tarzdaki matematiksel bilmeceler basit bir eşitlikle çözülür. Buna göre dün ile yarının arasında olduğu gibi pazartesi ile bu lafın söylendiği zaman arasında da 4 gün vardır.

Yani, bunu cumartesi günü söylemiştir.

Editör: TE Bilisim