Hem öğretmenler hem de öğrenci velilerine büyük kolaylık sağlayan E-okul sistemi sayesinde notlara ulaşmak bir tık kadar uzaklıkta. Zaman zaman yaşanan yoğunluktan dolayı çöken veli bilgilendirme sistemi hakkında bazı sorular sıkça araştırılıyor. Özellikle sistemin ne zaman kapatılacağı sıkça merak ediliyor. Peki, E-okul ne zaman kapanacak 2021 öğretmenlere? İşte detaylar

E-okul ne zaman kapanacak 2021 öğretmenlere? İşte detaylar

E-okul sistemi hem öğrenci hem öğretmen hem de beliler için birçok kolaylık sağlamıştır. Öğrenciler ve için sürekli açık kalan e-okul sistemi zaman zaman yoğunluktan dolayı girişleri kabul etmemektedir. Öncelikle e-okul sistemi öğrencilere hiçbir zaman kapatılmaz. Öğretmenler için kapatılmaktadır. Öğretmenlere okulların kapanacağı günden 1 hafta önce e-okul sistemi kapatılmaktadır. Öğretmenler son güne kalmadan öğrencilerin notlarını girerler. Öğrenciler de son dakikaya kadar notlarını görmektedirler ve sınırdaysalar öğretmenlerden ek puanlar istemektedirler.

Öğretmenler için e-okul sistemi okulların kapanmasından 1 hafta önce erişime kapatılmaktadır. Buna okulun idaresi karar vermektedir. Okul idaresi öğretmenlerden not giriş çıkışlarının bir an önce yapılmasını istemektedir. Çünkü son haftanın yoğunluğu sistemi olumsuz olarak etkileyebilir.

Bu yüzden yoğunluğun yaşanmaması ve kanelerin hazır olması için notlar okulların kapanmasından 1 hafta önce sisteme girilmektedir. E-okul sistemi oluşturulduğundan bu yana hem öğrencilerin hem öğretmenlerin hem de velilerin hayatı kolaylaşmıştır. Bu sistem sayesinde veliler okula gitmeden kendi çocukları hakkında fikir sahibi olabilmektedirler.

Eğer çocuklarınızla ilgilenmek onların ders notları hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız mutlaka e-okul sistemine sık sık giriş yapmanız gerekmektedir. Çocuğunuzun başarılı olabilmesini istiyorsanız, planlı bir biçimde büyümesini istiyorsanız bu sistemi düzenli olarak kullanmalısınız. Yani kısaca cevap vermek gerekirse öğrenciler için E-okul hiç bir zaman kapanmaz. Veliler için de E-okul hiç bir zaman kapanmaz. Öğretmenler için E-okul okul müdürünün uygun gördüğü tarihte (genelde okul kapatılmadan 1 hafta önce) kapatılır.

Editör: TE Bilisim