Gizemli Adaya Yolculuk filmi 2012 yılında sinemaya yansımıştı. Bugün yani 4 Ocak 2020 tarihinde ise saat 20:00’de ‘Star TV’de seyirci önüne gelecek. Sinemaseverlerin büyük beğenisini kazanan Gizemli Adaya Yolculuk, bu akşam da TV izleyicisini kazanmanın peşinde izlenime sunulacak. Filmi ilk defa izleyecek olan seyirci, oyuncuları ve konusu hakkında detayları araştırıyor. Peki, Gizemli Adaya Yolculuk filmi konusu ve oyuncuları hakkında tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Gizemli Adaya Yolculuk filmi konusu

Gizemli Adaya Yolculuk filmi konusu, tuhaf ve tehlikeli canlılar, alev saçan yanardağlar, açığa çıkmayı bekleyen sırların olduğu gizemli bir adada geçmektedir. 17 yaşındaki Sean, (Josh Hutcherson, 1. Seriden sonra yenilenen karakteri ile) felaket habercisi sinyaller alır. Sean’ın üvey babası (Dwayne Johnson) onu durdurmak için ekibe katılır. Helikopter pilotu (Luis Guzmán) ve Hank’in güzel ve iradeli kızı (Vanessa Hudgens) ile adayı keşfetmek için yola çıkarlar. Bir yandan adayı neredeyse yutacak büyüklükteki ve hazineleri sonsuza gömecek olan sismik şok dalgalarından kaçmaya çalışırken bir yandan da adanın kimsesiz sakinlerini kurtarmaya çalışırlar.

Gizemli Adaya Yolculuk filmi Imdb puanı

Gizemli Adaya Yolculuk filmi yayınlandığı günden bugüne IMDb puanı: 5,8

Gizemli Adaya Yolculuk filmi oyuncuları

Brad Peyton’in yönetmenliğini yaptığı Gizemli Adaya Yolculuk oyuncu kadrosunda Josh Hutcherson, Dwayne Johnson ve Michael Caine isimli oyuncular yar almaktadır. Filmin senaryosunu ise  Brian Gunn ve Mark Gunn üstlenmiştir.

Editör: TE Bilisim