Kaya Temel / İstanbul / Özel Haber

Esenyurt Kaymakamı Dr. Vural Karagül, gerçekleştirdiği Kasım Ayı Halk Toplantısı’nda Esenyurt halkının sorunlarını dinledi. Kaymakam Karagül, vatandaşları hem makamında misafir ederek hem de meydanlarda ve mahallelerde talep ve şikâyetlere yerinde çözüm bulmaya çalıştı. Karagül, Vatandaşların tek tek dertleri dinlenerek sorunların çözülmesi için talimat verdi.

MASKE, MESAFE VE TEMİZLİK

Esenyurt Kaymakamı Dr. Vural Karagül, Esenyurt’ta koronavirüs salgınıyla mücadelede tedbirleri elden bırakmadığını ve denetimleri her geçen gün daha da sıkılaştırdıklarını belirtti. Kaymakam Karagül’ün talimatıyla Esenyurt’ta koronavirüs salgınını önleme amacıyla polis ekipleri tarafından geniş kapsamlı uygulama gerçekleştirildi. Maske, mesafe ve temizlik kurallarının hatırlatıldığı uygulamada maske takmayanlara cezası kesildi. Koronavirüste vaka sayılarının artmasının ardından önlemler sıkılaştırıldı. Esenyurt’ta da Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri tarafından geniş kapsamlı maske ve mesafe denetimi gerçekleştirildi.

UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE

Meydanda, ara sokak ve caddelerde yapılan uygulamalar ekip otosundan sık sık salgın uyarıları yapıldı. Öte yandan Kaymakam Karagül, Esenyurt’ta uyuşturucuyla mücadeleyi elden bırakmadıklarını söyleyerek, “Halkımızın güvenliği için gece gündüz hassasiyetle çalışıyoruz ve sokaklarımızın ve mahallerimizin güvenliği için uygulama yapıyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim