Acı Tatlı Ekşi filmi konusu ve oyuncuları bakımından oldukça dikkatleri çekmişti. Film bu akşam TV ekranlarına yansıyacak. Güney Kore’nin medya ve eğlence firması CJ Entertainment ve BKM ortaklığında hazırlanan proje kapsamında ilk olan film, Çin’de $30,6 milyon hasılat elde etmeyi başaran, 2013 yapımı “A Wedding Invitation”ın uyarlaması Acı Tatlı Ekşi olmuştu.  Yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu’nun üstlendiği filmin başrollerinde Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy yer alıyor. Güney Kore uyarlaması olan film bu akşam Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. İzleyiciler tarafından en çok merak edilenler arasında filmin nerede çekildiği yer alıyor. Oldukça merak edilen sorunun cevabını sizler için araştırdık. Peki, Acı Tatlı Ekşi nerede çekildi?

ACI TATLI EKŞİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Başrollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy isimlerinin paylaştığı Acı Tatlı Ekşi filmi, İzmir’in Alaçatı ilçesinde ve İzmir’in sahil kesimlerinde çekildi. Filmin çekimleri genel olarak Alaçatı’nın eşsiz güzellikleri içindeki sahil kesimlerinde çekildi. Filmin yönetmeni olan Andaç Haznedaroğlu, çekimlerden hemen önce Instagram hesabından ekiple bir fotoğraf paylaşmıştı. Yönetmenin bu paylaşımıyla filmin çekimlere başlayacağı bölgenin Alaçatı olduğu ortaya çıkmıştı.

View this post on Instagram

Blu is the warmest color? #Hot-Sweet-Sour #movieteam #bkm #recce @ruzgaralti @fotocell @pelinekincikaya @bugragulsoy @ozgeozpirincci___ @sesigurville @obilgetay #izmir #alacati #acitatlieksi

A post shared by Andaç Haznedaroglu (@andacyo) on May 30, 2017 at 9:41am PDT

ACI TATLI EKŞİ FİLMİ KONUSU

Birlikte büyüyen Murat ve Duygu çocukluklarından beri birbirlerine aşıktır. Murat yıllardır Duygu ile kavuşmanın hayalini kurar. Üniversiteden mezun olurken Duygu’ya evlenmek teklifi eder; fakat beklemediği bir cevapla karşılaşır. Duygu kendini evlenmek için hazır hissetmemektedir, gerçekleştirmek istediği hayalleri vardır. İki aşık bir anlaşma yapar; eğer beş yıl sonra ikisi de bekarsa evleneceklerdir. Yeniden birleşmek üzere ayrılan Murat ve Duygu için hayatın başka planları vardır.

Uzakdoğu sinemasının yerli sinemamıza en taze hediyelerinden olan Acı Tatlı Ekşi, 2017’ye veda etmeye hazırlandığımız şu son günlerde vizyona girerek, hem acı hem tatlı hem de ekşi bir hediye veriyor dram ve romantizm severlere.

Orijinalinden farklı olarak romantik komedi değil yer yer Yeşilçam melodramına kaçan dram-romantizm türündeki yapım, birbirlerini çok uzun yıllardır tanıyan, beraber büyüyen ve büyüten Duygu ve Murat çiftinin tam mutlu sona ilerlerken kopuşlarını ve 5 yıl sonra tekrar yan yana gelmelerini işliyor.

ACI TATLI EKŞİ OYUNCULARI

Özge Özpirinçci (Duygu)

Buğra Gülsoy (Murat)

Yusuf Akgün (Alper)

Gözde Türkpençe (Eliz)

Osman Alkaş (Hakan)

Füsun Demirel (Murat’ın Annesi)

Rahmi Dilligil (Murat’ın Babası)

Editör: TE Bilisim