MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada İdlib saldırısından Rusya’yı sorumlu tutarak “Rusya iyi niyetli değildir. Hükümet, Rusya ile ilişkileri gözden geçirmelidir. Türkiye şimdiden Şam’a girmeyi planlamalıdır” ifadelerini kullandı.

MHP lideri Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları:

Elazığ’da 6,8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. Türkiye ortak kardeşlik bağlarıyla depremzedelere sahip çıkmıştır. Van Bahçesaray yoluna çığ düşmüştür. Toplam 41 kardeşimiz şehit olmuştur. Deprem oldu çığ düştü derken Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bir yolcu uçağı kaza kırma uğramış maalesef 3 kişi hayatını kaybetmiştir. Türk milleti tarih boyunca felaketlere teslim olmamıştır. Felaketler karşısında sağduyulu duruş sabır yegane dayanağımız olmalıdır.

“ÇÖKEN DEVLET DEĞİL ÇÜRÜK BİNALARDIR”

Allah’ın izniyle kötü günler geçecektir. Korku ve kötümserlik yaymaya çalışan aymazlara karşı azami uyanıklık göstermek gerekmektedir. 1999 depremi ile Elazığ’ı karşılaştıran siyasi fırsatçılık yapan küçük ve güdük bir azınlık dikkatimizden kaçmamıştır. Türk devleti ne 1999’da çöktü ne de 2020’!de zaafa uğradı. Devletin çöktüğünü söyleyen sefiller, çöken devlet değil çürük binalardır. Karanlık provokatörler gizlendikleri delikten başlarını uzatmışlardır.

“MİSAK-I MİLLİ’NİN SEVDALISIYIZ”

17 Ağustos depreminde devletin en az üç gün kafayı kaldıramadığını iddia eden köşe yazarı bu iddianı ispatlamazsan alçaksın müfterisin. MHP’nin olduğu yerde Türk devleti çökmez çökemez. Varsayalım devlet çöktü, inançla el ele verir, Oğuz neslini sürdürürüz. Bu devleti bu milleti bir kez daha yükseklere taşırız. Biz varsak çöküş yoktur. Hiç kimse karanlığa saklanıp taş atmasın. Türk devleti her konuda muktedirdir. Misakı Milli’nin sevdalıyız zalimlerin dimdik karşısındayız.

“KATİL ESED DEFOLUP GİDENE KADAR YÜREĞİMİZ SOĞUMAYACAKTIR”

İdlib’de kahredici gelişmelere şahitlik edilmiştir. Zalimler şiddete doymamıştır. Acılarımız henüz tazeyken yeni şehit haberleri gelmiştir. Esed’in cani ateş güçleri topçu atışıyla saldırmıştır. Kanlı Suriye rejimi bir yandan masum sivilleri bir yandan da Türk askerini hedef almıştır. Artık sabrımız kalmamıştır. Misliyle karşılık verilse de Katil Esed defolup gidene kadar yüreğimiz soğumayacaktır.

“RUSYA İYİ NİYETLİ DEĞİLDİR”

Türk milletinin sabrını sınamaya çalışanlar tarihin her döneminde ağır bedeller ödemişlerdir. Esed suçludur ve husumetin kaynağıdır. Rusya iyi niyetli değildir. Hükümetin Rusya ile ilişkileri tekrar gözden geçirmesi temennimizdir. Suriye resmen olmasa bile Rusya’nın filli sömürge bölgesi olmuştur. Esed’in yuları Moskova’ya bağlanmıştır. Türk milleti başka seçenek görülmezse Şam’a girmeyi şimdiden planlamalı ve zalimleri yerle yeksan etmelidir. Diyorum ki yansın Suriye, yıkılsın İdlib, kahrolsun Esed.

Bu bir son dakika haberi.

Ayrıntılar Güncellenecek…

Editör: TE Bilisim