Babil dizisi 18. yeni bölüm bu akşam seyircisi ile buluşuyor. Kadrosunda Aslı Enver, Halit Ergenç, Birce Akalay ve Onur Saylak gibi isimlerin rol aldığı Babil dizisinin yeni bölümünde Özkan’ın güvenini kazanarak düşmanlarına karşı avantaj sağlayan İrfan, Egemen’den yediği son gol ile bitirici darbeyi vurmak için düğmeye basıyor. Babil dizisini canlı izlemek isteyen seyirciler Babil canlı izle! Star TV canlı yayınında Babil 18. bölüm izlemek için yayın bilgileri haberimizde…

Babil dizisi 18 bölüm bu akşam yok mu? Star TV dizisi Babil bölüm 18 neden yok?

Televizyon

Habere Git

BABİL DİZİSİ 18. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Deniz’in soruları karşısında iyice köşeye sıkışırken, Egemen Eda’yı velayet davasına ikna etmeye çalışıyor. Öğrendiği bir bilgi Ayşe’nin kalbini İrfan’a karşı yeniden ısıtırken, Süleyman’ın geldiği oyunla ilgili İlay’dan şüphelenmesi aralarında soğuk rüzgarlar estiriyor.

Özkan’ın güvenini kazanarak düşmanlarına karşı avantaj sağlayan İrfan, Egemen’den yediği son gol ile bitirici darbeyi vurmak için düğmeye basıyor..

BABİL DİZİSİ 18. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Halit Ergenç’in idealist bir ekonomi profesörü olan İrfan karakteriyle izleyici karşısına çıktığı dizide başarılı oyuncular, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu ve Onur Saylak başrolleri paylaşıyor. Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, dizinin senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel kaleme alıyor.

Editör: TE Bilisim