Kızıl Elmas, ünlü yönetmen Max Adams tarafından yönetilen, Adams ve Paul V. Seetachitt tarafından senaryosu yazılmış 2016 Kanada yapımlı bir aksiyon filmi. Film 22 Nisan 2016’da yapım şirketi Lionsgate Premiere tarafından yayımlandı. Efsanevi film bu akşam Star TV ekranlarında ilk kez seyirci ile buluşacak. Filmin başrolünde ise efsane oyuncu Bruce Willis yer alıyor. Türkiye’de filmin beğenisi oldukça yüksek olsa da diğer ülkelerde pek beğeni alamadı. Peki, Kızıl Elmas oyuncuları kimler? Kızıl Elmas filmi nerede çekildi? İşte detaylar…

KIZIL ELMAS FİLMİ KONUSU

Kızıl Elmas filmi konusu, Eddie Filosa tarafından ( Bruce Willis ), suç patronu Jack ve çetesini, bir kadın ticaretinde başka bir suç çetesinden 30 milyon dolar elmas çalmaya ikna etmesiyle kurgulanır. Jack Karen’ın, eski ölüm saçan patronu Eddie’den değerli taşların bulunduğu bir kargoyu çalacaktır. Jack, işlerin ters gitmesi ve ihanete uğraması üzerine oldukça zor bir durumda kalacak ve Eddie ile son kez yüzleşecektir.

KIZIL ELMAS OYUNCULARI

Mark-Paul Gosselaar Jack rolünde Bruce Willis , Edward “Eddie” Filosa rolünde Claire Forlani , Karen rolünde Nicholas gibi John Brotherton Lydia Hull – Jenna Simon gibi Daniel Bernhardt FBI Temsilcisi Marco rolünde Scott Bryce Jim Ford , FBI SWAT Sürücüsü olarak Ashley Kirk rolünde Zoe Lucas rolünde Tyler Jon Olson Logan olarak Jenna B. Kelly Glenn olarak Christopher Rob Bowen Reed Birney , FBI Temsilcisi Michael olarak FBI Temsilcisi John olarak Robert John Burke Torrie Wilson , Vanessa rolünde Apsara olarak Sammi Berber Gustavo rolünde Jean-Claude Leuyer Andrew Herzberg rolünde Nicholas M. Loeb

KIZIL ELMAS FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Kızıl Elmas filmi, yapım şirketi Lionsgate Premiere tarafından 22 Nisan 2016’da tarihinde New York’ta çekildi. Jenna’nın çalıştığı yer ise Institute For Marine Mammal Studies, 10801 Dolphin Ln, Gulfport, Mississippi, USA.

Ayrıca, Eddie Pilosa’nın merkezi de Island View Plaj Kulesi, 3300 W Beach Blvd, Gulfport, Mississippi, ABD.

Filme ayrılan bütçenin 10.500.000 dolar olduğu tahmin ediliyor. Ayrıca film hakkında Bruce Willis’in gelmiş geçmiş en kötü filmi şeklinde yorumlar da yapılmakta.

İzlemeden önce göz atmak isterseniz işte Kızıl Elmas filmi fragmanı:

Editör: TE Bilisim