TV deneyimine HaberTurk ile başlayan ve A Haber’e transfer olan başarılı suncu Cansın Helvacı’nın biyografisi, hayat hikayesi merak ediliyor. A Haber sunucusu Cansın Helvacı bugün gündemde en çok arananlar listesinde yer alıyor. Peki, A Haber canlı yayınında İzmir depremiyle ilgili arama kurtarma çalışmalarına ilişkin sunduğu haberde gözyaşlarını tutamayan muhabir Cansın Helvacı kimdir? Cansın Helvacı kaç yaşında nereli? Merak edilen detaylar haberde.

Cansın Helvacı, 6,8’lik İzmir depreminin ardından tam 21 saat sonra 38 yaşındaki anne ile 4 çocuğunun kurtarıldığına ilişkin sunduğu haberde gözyaşlarını tutamadı. Cansın Helvacı’nın biyografi bilgileri, haberin ardından sıkça araştırılmaya başlandı. İşte detaylar…

Cansın Helvacı kimdir? Cansın Helvacı kaç yaşında nereli?

1989 yılında İzmir’de dünyaya gelen Cansın Helvacı’nın annesi ve babası Balkan göçmenidir. Aslen Selanikli olan ve şu an İzmir’de yaşayan Helvacı, ilk ve ortaöğretimini de İzmir’de tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Helvacı, Cansın Helvacı televizyon sunuculuğu ve diksiyon üzerine eğitimler almıştır. Helvacı, daha önce HaberTürk ekranlarında sunuculuk yapmaktaydı.

Ünlü sunucu şimdilerdeyse A Haber’de gece haberlerinin sunuculuğunu üstlenmektedir. Helvacı, Gece Ajansı isimli programın sunuculuğunu üstlenirken aynı zamanda ‘Memleket Meselesi’ adlı bir programın hem hazırlayıcısı hem de sunucusudur.

Editör: TE Bilisim