1977 yılında vizyona giren ve Yeşilçam’ın unutulmazları arasına adını yazdıran Gülen gözler filmi bu akşam bir kez daha izleyici ile buluşuyor. Filmin yayın saatini heyecanla bekleyen izleyiciler bir yandan da film hakkındaki araştırmalarını sürdürüyor. Nerede çekildiği, ne zaman çekildiği ve oyuncu kadrosunun merak edildiği film günün en çok merak edilen konuları arasına girdi. Peki sık sık araştırılan Gülen Gözler filmi nerede çekildi? Gülen Gözler filmi oyuncu kadrosunda kimler var? İşte merak edilen tüm detaylar!..

Gülen Gözler filmi nerede çekildi

Yönetmenliğini Ertem Eğilmez’in üstlendiği Gülen Gözler filmi, 1 Mart 1977 yılında vizyona girdi. Filmin çekimleri İstanbul Yeşilköy’de gerçekleştirildi.

Gülen Gözler filmi oyuncu kadrosu

Yeşilçam’ın unutulmaz eserlerinden olan Gülen Gözler filminde, Itır Esen, Şener Şen, Müjde Ar, Adile Naşit, Ayşen Gruda, Halit Akçatepe, Ahmet Arman, Ahmet Sezerel, İhsan Yüce, yer alıyor.

Gülen Gözler filmi konusu

Filmde, Yaşar Usta karakterini canlandıran Münir Özkul, İstanbul’da karısı ve beş kızı ile birlikte hayatını sürdürmektedir.

Yaşadığı geçim sıkıntılarına rağmen çok çalışıp evin ihtiyaçlarını karşılamaya gayret eder. Yaşar Usta bir yandan da beş kızına gelen damat adaylarını değerlendirip onların bir yuva kurmasını sağlamak ve mürüvetlerini görüp bir nebze olsun rahata kavuşmak istemektedir.

Editör: TE Bilisim