Çekimleri Dominik Cumhuriyeti’nde gerçekleşen ve ekranların büyük ilgiyle izlenen Survivor 2020 yarışma programının renkli yarışmacıları tüm dikkatleri üzerinde topluyor. Sergiledikleri performanslarıyla izleyiciye heyecan dolu bir yarışma keyfi yaşatan adaylar yaş, boy, kilo, meslek gibi özel bilgileri açısından da sıkça araştırılıyor. Survivor Berkan’ın boyu da izleyenlerin oldukça ilgisini çekiyor. Peki en çok araştırılan adaylardan biri olan Survivor Berkan kimdir? Survivor Berkan’ın boyu, yaşı ve mesleği merak ediliyor…

Survivor Berkan kimdir? İşte Survivor Berkan’ın boyu, yaşı ve mesleği…

Berkan Karabulut, kişisel eğitimci ve plates hocası. Fit2Move işletmesinin sahibi olan Karabulut, vücut geliştirme üzerine yaptığı  çalışmalarına devam ediyor.

2011 yılında Bilecik Üniversitesinde okumaya başlayana Berkan Karabulut 2015 yılında mezun oldu.

Survivor 2018’e Marcus isimli yarışmacı erken veda etmek zorunda kalınca Survivor 2018’de artık Berkan Karabulut’lu dönem başlamıştı. Berkan Karabulut aslında Survivor 2018 seçmelerinin tamamını geçmiş ancak Survivor 2018 as kadrosuna Acun Ilıcalı tarafından alınmamıştı. Yedekte olan Gönüllüler takımın yarışmacısı Berkan Karabulut uzun dönemdir Survivor’da yarışacak gibi hazırlıklarına devam etmekteydi.

Berkan Karabulut birçok ünlü ile spor salonunda beraber çalışma imkanı bulmuştur. Karabulut, Sercan Badur ile de antrenman yapmıştır.

Berkan aynı zamanda dizi oyuncusu. Söz dizisinde rol alan Berkan Karabulut, Aytaç Şaşmaz’ın en yakın arkadaşı.

Survivor Ünlüler takımı Berkan Karabulut yarışmada uzun boyuyla dikkat çekiyor.

Survivor Berkan Karabulut’un boyu 193 cm’dir.

Survivor Yunus Emre’nin boyu, yaşı kaç? Yunus Emre kimdir, nereli?

Survivor Ezgi Hocaoğlu kimdir, boyu kaç ve kaç yaşında?

Survivor Mert kimdir, boyu kaç? Mert Öcal nereli, kaç yaşında?

Survivor Evrim Keklik kimdir, nereli, boyu ve yaşı kaç?

Editör: TE Bilisim