Acun Ilıcalı’nın duyurduğu yeni platform Exxen dijital platformu yeni yılın gelmesiyle birlikte erişime açıldı. Platformda yer alan dizi ve programlar büyük ilgi görürken eleştiri oklarına da maruz kaldı. Vatandaşlar yayınlanan platform içerisinde yer alan Hükümsüzler dizisine büyük gösterirken dizinin yeni bölümümü nasıl izleneceğini sıkça araştırıyorlar. Peki, Hükümsüzler 2. Bölüm izle! Hükümsüzler 2. Bölüm nasıl ve nereden izlenir?

HÜKÜMSÜZLER 2. BÖLÜM İZLE! HÜKÜMSÜZLER 2. BÖLÜM NASIL VE NEREDEN İZLENİR?

Yeni bölümün Exxen programı Hükümsüz 2. bölüm nasıl izlerim ve İşte Hükümsüz 2. bölüm izle gibi aramalar sürüyor. Exxen.com üzerinden yayınlanacak olan diziler hakkında meraklar artmaya devam ediyor.

HÜKÜMSÜZLER DİZİ HAKKINDA

Acun Ilıcalı‘nın kurduğu ve 1 Ocak 2021‘de yayın hayatına başlayacak olan yeni dijital platformu Exxen‘de yayınlanacak olan yeni yerli dizidir. Şimdilik tek sezon olarak planladığı açıklanan dizinin yapımcılığını Ayla, Müslüm ve Naim gibi başarılı filmlerin yapımcılığını yapan Mustafa Uslu üstleniyor. Yönetmenliğini ise bir çok başarılı yerli Türk filminden bildiğimiz Ömer Faruk Sorak yapacak. Suç ve Polisiye türünde olacak olan yapım, İzmir Büyükşehir Belediyesi Tunç Soyer’in sinema sektörü için yarattığı atılım sayesinde İzmir‘de çekileceği öğrenildi. Dizi, Kemeraltı ve Gültepe başta olmak üzere İzmir’in çeşitli mekânlarında çekimlerini sürdürüyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Burçin Terzioğlu, Hande Doğandemir, İsmail Hacıoğlu ve Alican Yücesoy gibi isimler yer alıyor.

HÜKÜMSÜZLER DİZİ KONUSU

Dizinin konusu, “Katledilen hayallerin gerçek hayat hikayeleri” başlığıyla paylaşılan posterde gazete kupürleri yer alıyor ve gerçek olayların manşetleri göze çarpıyor. Bu manşetlerde kadın cinayetleri vurgusu çoğunlukla yer alıyor ve dizinin temelinde bu olayların anlatılması bekleniyor. Platformun sosya medya hesabından yapılan paylaşımda ise dizinin afişi ile birlikte, ‘Engellenebilir her ölüm, cinayettir’ ifadelerine yer verildi.

HÜKÜMSÜZLER 2. BÖLÜM NASIL VE NEREDEN İZLENİR?

Hükümsüzler dizisi oldukça yakından takip edilmekte. 1 Ocak gününde Exxen platformunda yayınlanan ve başrollerinde Burçin Terzioğlu ile Alican Yücesoy’un oynadığı Hükümsüzler 2. Bölümü tek parça yine Exxen platformu üzerinden izlenebilecek.

Hükümsüzler dizisinin 2. bölümü henüz yayınlanmadı. Ancak yayınlanması ardından dizi platform içerisinde yer alacak.

HÜKÜMSÜZ 2. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim