10 Şubat 2020 Pazartesi günü Kayseri’de okullar tatil mi? Türkiye’nin özellikle İç Bölgesinde yaşayan vatandaşlar yoğun kar yağışı sebebiyle tatil açıklamalarını araştırmakta. Kar yağışı alan illerimizden biri olan Kayseri’de yarın okullar tatil olacak mı, Kayseri Valisi tatil açıklaması yaptı mı diye merak eden öğrenci ve veliler, resmi makamlardan gelecek açıklamalarda okullar tatil mi sorusuna yanıt arıyor. Hem tatil yapmak, hem de kartopu oynayarak kışın tadını çıkarmak isteyen öğrenciler tatil açıklamalarını büyük bir hevesle takip ediyor! Peki, Kayseri’de yarın okullar tatil mi? 10 Şubat Pazartesi Kayseri Valisi kar tatili açıklaması yaptı mı? Son dakika gelişmeleri haberimizde!

KAYSERİ’DE YARIN OKULLAR TATİL Mİ? 10 ŞUBAT PAZARTESİ KAYSERİ VALİSİ KAR TATİLİ AÇIKLAMASI YAPTI MI?

Kayseri ve bazı ilçelerinde, kar yağışı nedeniyle okullarda eğitime yarın ara verildi.

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, meteorolojiden alınan son verilerin değerlendirilmesi sonucunda Kayseri’nin merkez Melikgazi, Kocasinan, Talas ve Hacılar ilçeleri ile İncesu, Yahyalı, Develi, Sarız, Pınarbaşı, Sarıoğlan, Tomarza, Akkışla ve Yeşilhisar ilçelerinde 10 Şubat Pazartesi eğitime ara verildiğini bildirdi.

Engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağını belirten Günaydın, diğer ilçelerdeki durumun kaymakamlıklar tarafından değerlendirileceğini kaydetti.

Felahiye ve Özvatan ilçelerinde de kar yağışı nedeniyle okullar yarın tatil edildi.

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 10 Şubat Pazartesi aşırı soğuk hava ve buzlanma beklentisi nedeniyle ERÜ’de eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verildiğini bildirdi.

Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçe genelinde yoğun kar yağışının etkili olması nedeniyle okulların yarın tatil edildiğini açıklamıştı.

Kayseri’de etkili olan kar yağışının ardından okulların tatil edilmesini bekleyen öğrenciler, sosyal medyadan Kayseri Valisi Şehmus Günaydın’a gülümseten mesajlar göndermişti.

Editör: TE Bilisim