2020 TOKİ İstanbul Tuzla isim listesi sorgulama ekranı burada! TOKİ kura çekimi İstanbul Gerze sonuçları merakla bekleniyordu. İstanbul Tuzla 2+1 konut çekilişi 16 Mart 2020 Pazartesi günü saat 11:00 itibari ile başlarken Bağcılar Olimpik Spor Kompleksi içerisinde yapılması beklenen tören Korana Virüs salgını sebebiyle iptal edildi. 3+1 konutların kura çekilişi ise bir sonraki gün saat 09:00 itibari ile gerçekleştirilecek. İstanbul Tuzla için başvuru yapan adaylar, isim listesi sorgulama ekranı detaylarına ulaşmak istiyor. İşte 2020 TOKİ İstanbul Gerze isim listesi sorgulama ekranı ve detayları…

TOKİ KURA ÇEKİMİ İSTANBUL TUZLA SONUÇLARI

İstanbul Tuzla 3+1 konutlar için yapılan kura çekimi sonuçları ile geçerli başvurular için isim listesi belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonu ve Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın destekleriyle “Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut” projesi kapmasında 2020 yılında da vatandaşlar ev sahibi olmaya devam ediyor. Bugün yapılan kura çekimi sonuçları neticesinde İstanbul ili Tuzla ilçesinde de isim listesi belirlendi.

2020 TOKİ İSTANBUL TUZLA İSİM LİSTESİ

Belirlenen isim listesi TOKİ’nin resmi internet sitesi üzerinden ve e-Devlet üzerinden erişime açıldı. Tam listesine hemen aşağıda yer verdiğimiz bağlantılar üzerinden ulaşabilirsiniz.

TOKİ İSTANBUL TUZLA KURA SORGULAMA EKRANI!

KURA SONUÇLARI SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

TOKİ 2020 BAŞVURUM KABUL OLMADI ŞİMDİ NE YAPMALIYIM? BAŞVURU ÜCRETİ NASIL GERİ ALINIR?

TOKİ’nin inşa ettiği konutlar için, noter huzurunda yapılan kura çekimi sonucunda hak sahibi olamayan kişilere başvuru bedelleri iade ediliyor.

Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 2 (iki) iş günü sonrasında T.Halk Bankası A.Ş. yetkili Şube’lerinden geri alabilecek.

Ücretler, dekontlar ve kimlik belgeleri ile başvuruda bulunulması halinde geri ödenecek.

Editör: TE Bilisim