Star TV ekranlarının reytingi bol dizilerinden Babil yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Her bölümünde seyircisini ekran başına kilitleyen ‘Babil’in yeni sezonu bomba gibi başladı. Dizinin yeni bölümünde İrfan Süleyman’ı bitirmek için Ayşe’yle birlikte çok tehlikeli bir oyuna girer. Babil yeni bölümü izlemek isteyen vatandaşlar yine heyecanlı anlara şahitlik edecek. Babil dizisi canlı izlemek isteyenler için Star TV canlı yayınında Babil 12. bölüm izle seçeneği için yayın bilgileri haberimizde yer alıyor.

BABİL DİZİSİ 12. BÖLÜM ÖZETİ

İrfan bir kez daha dönüm noktasında! Ya Süleyman’ın öfkesinin kurbanı olacak ya karşı atağa kalkıp ondan kurtulacak! İrfan Süleyman’ı bitirmek için Ayşe’yle birlikte çok tehlikeli bir oyuna girerken, Egemen ve Eda’nın yakınlaşmasıyla başlayan olaylar İlay’ın Deniz’le ilgili sırdan şüphelenmesiyle sonuçlanıyor. İrfan ve Süleyman’ın büyük kapışmasının galibi kim olacak? Deniz’le ilgili saklanan büyük sır ortaya mı çıkacak?

BABİL DİZİSİ 12. BÖLÜMÜ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Yayınlandığı günden beri seyircisini ekran başına kilitleyen Star’ın sevilen dizisi ‘Babil’in yeni sezon ilk bölümü yayınlanıyor. Ay yapım imzalı dizinin yeni sezon ilk tanıtımına, İrfan (Halit Ergenç) ve Egemen’in (Onur Saylak) sahnesi damga vurdu. Egemen’in İrfan’a yaptığı itiraf tüm dengeleri değiştirecek! Yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam eden ‘Babil’ dizisinden seyirciyi heyecanlandıran bir tanıtım yayınlandı. Yakında yeni sezonuyla seyirci ile buluşacak olan dizide; Egemen’in İrfan’a olan itirafı tüm dengeleri değiştirecek. Deniz’in gerçek babasının kendisi olduğunu söyleyen Egemen, İrfan’a hayatının şokunu yaşatır.

Duydukları karşısında şaşkına dönen İrfan, şimdi ne yapacak? Halit Ergenç’in idealist bir ekonomi profesörü olan İrfan karakteriyle izleyici karşısına çıktığı dizide başarılı oyuncular, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu ve Onur Saylak başrolleri paylaşıyor. Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, dizinin senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel kaleme alıyor.

Editör: TE Bilisim