Kanal D’nin sevilen dizisi Çatı Katı Aşk bu akşam 10. bölümüyle ekranlara geliyor. Kısa sürede milyonlarca izleyici kitlesine ulaşan dizinin yeni bölümünü internetten Kanal D canlı yayın ile canlı izlemek isteyenler bağlantı bilgilerini araştırıyor. Ateş ve Ayşen’in zor zamanları geçirdiği 9. bölümün ardından dizideki son gelişmelere canlı yayında tanık olmak için Çatı Katı Aşk canlı izle! Kanal D canlı yayın ile Çatı Katı Aşk canlı izle! (Yeni bölüm) bağlantı bilgileri haber içeriğinde yer almakta.

Çatı Katı Aşk canlı izle! Kanal D canlı yayın ile Çatı Katı Aşk canlı izle! (Yeni bölüm)

Çatı Katı Aşk 10. bölümde neler olacak?

Çatı katı ekibi yalıdan kaçış planı yapıyor! Yalıya sıkışıp kalan Ateş, Ayşen, Demir ve Yasemin kafa kafaya verip bir kaçış planı hazırlar. Bu plan çiftleri birbirlerine biraz daha yaklaştıracaktır.

Diğer taraftan Yılmaz ailesinde ise karmaşa vardır. Celal bir kadın savaşının ortasında kalır.

Çatı Katı Aşk 9. bölümde neler olmuştu?

Çatı Katı Aşk 9. Bölümünde Ateş, babası Asaf’ın fotoğraf hamlesi yüzünden Yasemin ile birlikte yalıya dönmek zorunda kaldı.

Asaf’în eline Ateş ile Ayşen’in fotoğrafı geçmiştir. Bu onun için oğlu ile sürdürdüğü savaşı kazanma yolunda biçilmez kaftandır. Ateş, Asaf’ın adamının gönderdiği zarfı açınca fotoğrafı görür. Zarfta bir de not vardır: “Herkesin bir zayıf noktası vardır ve sevgi her zaman kazanmaz!”… Ateş ve Ayşen fotoğrafı gördüklerinde büyük şok yaşarlar. Bu andan itibaren mahallede yeni bir dönem başlar. Ateş, Ayşen’in zarar görmemesi için zor bir karar alır. Yasemin ile birlikte yalıya gitmeye karar verir. Yasemin, bu karardan dolayı çok mutsuzdur; fakat, Ateş kararlıdır. Ayşen ve Demir’in fikrini değiştirme çabaları da bir sonuç vermez.

Editör: TE Bilisim