İstanbul’a ne zaman kar yağacak? İstanbul 5 günlük hava durumu merak konusu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bütün illerin hava durumu bilgilerini yayınladı. İstanbul başta olmak üzere vatandaşlar yılbaşının yaklaşmasıyla birlikte kar yağışı bekletişi içerisine girdi. Meteoroloji ise kar yağışı beklenen illeri açıkladı. Peki, İstanbul’a ne zaman kar yağacak? İşte İstanbul 5 günlük hava durumu bilgileri…

İSTANBUL’A NE ZAMAN KAR YAĞACAK? İSTANBUL 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU BİLGİLERİ…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için ‘sarı’ kod uyarısında bulunarak, yarın öğle saatlerinden itibaren saatte 75 kilometre hıza kadar çıkacak olan fırtınaya karşı uyardı.

İşte, başta İstanbul olmak üzere illere göre hava durumu tahminleri…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün açıkladığı verilere göre önümüzdeki 5 gün içerisinde kar yağışı beklenmiyor. 28 Aralık 2020 Pazartesi günü güneşli, sıcaklık 17, 29 Aralık 2020 Salı günü az bulutlu, sıcaklık 16, 30 Aralık 2020 Çarşamba günü az bulutlu, sıcaklık 15, 31 Aralık 2020 Perşembe günü az bulutlu, sıcaklık 14. 1 Ocak 2020 Cuma günü yağışlı, sıcaklık 12 derece olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika uyarısında şu ifadelere yer verildi: “Rüzgarın; yarın öğle saatlerinden itibaren Marmara geneli ile Kuzey Ege’nin kıyı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 kilometre/saat) ve kısa süreli fırtına (60-75 kilometre/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek soba ve baca gazı zehirlenmesi, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

Editör: TE Bilisim