Kanal D ekranlarında 2 sezondur yayınlanan Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü yayınlandı. TV dünyasının en çok izlenen yapımlarından Hekimoğlu dizisi Salı akşamı 19. son bölümüyle seyircisi ile buluştu. Dizinin son bölümünde İpek ve Hekimoğlu ilk kez birlikte bir vakaya odaklanırlar. İki güçlü karakter, iki iyi doktor, iki eski arkadaş, iki zıt kutup zaman zaman aynı noktaya çekilseler de çatışmaları kaçınılmazdır. Bu gelişmeleri kaçırmamak için Hekimoğlu 19. bölümü izlemek istiyor. Kanal D ile Hekimoğlu 19. bölüm tek parça full izlemek için ayrıntılar haberde olacak.

HEKİMOĞLU 19. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Hekimoğlu’na gelen vaka bu kez her zamankinden farklıdır. İpek’in yıllardır tanıdığı, evinde tamirat işlerine bakan genç bir adam gözlerinin önünde çatıdan düşer. Üstelik çatıya çıkmasını isteyen de İpek’tir. Genç adam apar topar hastaneye kaldırılır. Durumu giderek kötüleşirken İpek en güvendiği doktordan, Hekimoğlu’ndan yardım ister. Ancak duyduğu vicdan azabı İpek’in bir kenara çekilip beklemesine mani olacaktır. Hal böyleyken İpek yıllar sonra yeniden doktor olarak karşımıza çıkar.

KANAL D İLE HEKİMOĞLU 19. BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İpek ve Hekimoğlu ilk kez birlikte bir vakaya odaklanırlar. İki güçlü karakter, iki iyi doktor, iki eski arkadaş, iki zıt kutup zaman zaman aynı noktaya çekilseler de çatışmaları kaçınılmazdır. Vaka bir yana, aralarındaki tatlı-sert itişmeler kimsenin gözünden kaçmaz. Hatta bunun duygusal bir yakınlaşmaya işaret ettiğini bile düşünenler olacaktır. Kimilerinin eğlenerek, kimilerinin kıskanarak izlediği bu hallerin altında kim bilir ne sebepler vardır. İpek ve Hekimoğlu arasında neler olacak? Doğru teşhisi İpek mi yoksa Hekimoğlu mu koyacak? Genç adam kurtulabilecek mi?

Hekimoğlu bu akşam 20.00’de Kanal D’de!

Hekimoğlu’nun çekildiği Valide Atik Hastanesi nerede? Valide Atik Hastanesi gerçekte var mı?

Televizyon

Habere Git

Editör: TE Bilisim