20 Ocak 2020 altın fiyatları altın fiyatları ne durumda? Parasını altına yatırım yaparak değerlendirmek isteyen vatandaşların yanı sıra güncel ekonomik gelişmelerle yakından ilgilenenler bu sorunun yanıtını arıyor.

Doların haftayı Türk Lirası karşısında büyük bir artışla açması altın fiyatları açısından da doğru orantılı bir etki yaptı. Kapalıçarşı altın piyasasında altın fiyatları yeni haftaya yukarı yönlü bir seyirle başladı. Dün Berlin’de düzenlenen Libya konulu konferansta alınan kararların ardından Libya ve Doğu Akdeniz’de yaşanacak gelişmelerin altınıın bundan sonraki seyrinde de etkili olması bekleniyor

Peki, 20 Ocak 2020 Pazartesi altın fiyatları ne kadar? Cumhuriyet, tam, 22 ayar ve çeyrek altın fiyatları ne kadar? İşte, güncel altın fiyatları ve merak edilen diğer detaylar:

GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Gram altın fiyatları 20 Ocak Pazartesi günü yani haftanın ilk işlem gününe yatay yönlü seyirle başladı. 295 lira seviyesinden geçtiğimiz haftayı kapatan gram altın yeni haftaya da aynı değerler üzerinden başladı. Yani, gram altın bugün 295 liradan işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın fiyatları serbest piyasada tıpkı gram altın fiyatlarında olduğu gibi bir önceki kapanış değerleri üzerinden işlem görüyor. Buna göre gram altın 470 lira ve 480 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

1.948,00-1.977,00

YARIM ALTIN NE KADAR?

938,66-962,91

Editör: TE Bilisim