Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final kuraları çekildi! Müsabakalar tek maç olarak mı oynanacak? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılıyor. Ziraat Türkiye Kupası 16. Tur maçları tamamlanması ardından çeyrek ve yarı final kura çekimleri bugün belirlendi. Vatandaşlar tarafından Müsabakalar tek maç olarak mı oynanacak sorusu merak konusu olunca sizler için haberimizde derledik. İşte, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final kuraları çekildi! Peki, Müsabakalar tek maç olarak mı oynanacak?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final kuraları çekildi! Müsabakalar tek maç olarak mı oynanacak?

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final ve yarı final kuraları çekildi. Fenerbahçe ile Başakşehir çeyrek finalde eşleşti. Olası yarı final eşleşmesinde ise Beşiktaş ile Fenerbahçe aynı yarıya düştü. Spor severler kura çekiminin ardından kupa statüsünü merak ediyorlar.

Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan son 16 turu maçlarının ardından çeyrek finale kalan takımlar belli olmuştu. Çeyrek final ve olası yarı final eşleşmeleri TFF’nin Riva’daki tesislerinde yapılan kura çekiminde belli oldu. Türkiye Kupası’nda turlar tek maç sistemiyle oynanacak.

İşte çeyrek final eşleşmeleri

Sivasspor – Antalyaspor Galatasaray – Alanyaspor Konyaspor – Beşiktaş Fenerbahçe – Başakşehir

MÜSABAKALAR TEK MAÇ OLARAK MI OYNANACAK?

Tek maç eleme usulüne ve seribaşı sistemine göre oynanacak çeyrek finalde müsabakalar, kurada küçük numarayı çeken takımların sahasında yapılacak. Çeyrek final eşleşmelerinin ardından yarı final kura çekimi de gerçekleştirilecek. Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final karşılaşmaları 9, 10 ve 11 Şubat, yarı final maçları ise 16, 17 veya 18 Mart tarihlerinde oynanacak.

Editör: TE Bilisim