Hafta içi her gün yayınlanan bölümleriyle adli ve sosyal konuları ekranlara taşıyan Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün de dopdolu bir yayın akışıyla izleyicilerin karşısına çıkıyor. Haftanın üçüncü gününde yine birçok önemli konuyu ele alarak çözüme kavuşturacak olan Müge Anlı ve ekibi dünyadaki binlerce kişi tarafından da ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Çarpıcı olayları ele alıp çözüme kavuşturmak için var gücüyle çalışan Müge Anlı’nın bugün hangi konuları ele alacağı da merak konusu. İşte, Müge Anlı canlı yayın 20 Ocak Çarşamba izle programını haberimizden canlı yayın olarak kesintisiz takip edebilirsiniz…

MÜGE ANLI CANLI YAYIN 20 OCAK ÇARŞAMBA İZLE! YOUTUBE VE ATV İLE KESİNTİSİZ FULL İZLE!

Müge Anlı her gün çarpıcı olayları ele alıyor. Çözüme kavuşturmak için de ekibiyle olan gücünü ortaya koyup herkesi sevindirmeye çalışıyor. Yıllardır devam eden yayın maratonunda pek çok aileyi ve vatandaşı sevindiren başarılı gazeteci ve takım arkadaşları bugün de yine izleyicilerin karşısına çıkacak. Yaptığı yardım kampanyaları, sosyal sorumluluk projelerine sunduğu katkı ve birçok alandaki iyilikleri ile de gündemde olan Anlı, bugün de pür dikkat izlenecek.

Dünkü programı kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için Müge Anlı ile Tatlı Sert 19 Ocak Salı YouTube izlenme linkine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

MÜGE ANLI 19 OCAK SALI YOUTUBE İZLE!

MÜGE ANLI 20 OCAK ÇARŞAMBA YOUTUBE İZLE!

Müge Anlı 20 Ocak Çarşamba canlı yayın programı sona erdi. Bugünkü bölümü kaçıran veya yeniden izlemek isteyenler vatandaşlar, YouTube link bağlantısına yukarıdan ulaşabilir.

DÜNKÜ BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Müge Anlı’da son olarak, 12 yaşındaki Dilara Gezgüç dünden beri kayıp. İstanbul Başakşehir’deki evlerinden kayboldu. 12 yaşındaki Dilara telefonu, kimliğini ve 250 TL yanına alarak dün Başakşehir’deki evinden ayrıldı. Gözü yaşlı ailesi Müge Anlı’ya koştu. En son sosyal medya yüzünden ailesiyle tartışmıştı. Sosyal medyadan tanıştığı kişilerle mesajlaşan Dilara nerede? Ankara Sincan’da yaşayan 15 yaşındaki Leyla Özkan, 8 gündür kayıp. Ailesine bir mektup bırakıp kayıplara karıştı. En son Bolu’daki erkek arkadaşıyla konuşmuştu. Leyla Özkan nerede? Anne-baba canlı yayında…

Ferdane Kurt’un katil zanlısı aranıyor. Bayrampaşa’da bir otel odasında iple boğularak öldürüldüğü ve katil zanlısının firar ettiği söylendi. 43 yaşında olan Ferdane Kurt’un Bayrampaşa’da bir otel odasında iple boğulduğunu cinayeti 3 yaşındaki çocuğunun ağlama sesiyle cinayetin ortaya çıktığı anlaşıldı.  12 Ocak günü korkunç bir cinayete kurban giden 4 çocuk annesi Ferdane Kurt’u ilk bulan otel görevlisi Turan Avcı’ydı. Otel görevlisi 02.20’de oteli aradıklarını firariyi bulamadıklarını söyledi. Ferdane Hanım’ı yatakta yatarken bulduğunu, iple boğularak öldürüldüğünü anladığını söyledi. Alime Toprak, Ali Toprak’ın bayramın birinci günü telefon konuşmalarının dinlenmesini istedi. Alime, eşi Ali’nin uzun uzun telefonda konuştuğunu anlattı. Konuşan komşu ise, Alime’nin bu işte parmağı olduğu iddiası.

Editör: TE Bilisim