Tv8 ekranlarını sevilen ve ilgiyle takip edilen O Ses Türkiye programı bu akşam final yapacak. Finalde ise Murat Boz, Beyazıt Öztürk, Seda Sayan ve Hadise’nin takımından oluşan 6 isim finalde yarışacak. Bu yarışmacılar arasında ise Seda Sayan’ın takımında yarışan Alkan Dalgakıran hakkındaki bilgiler merak konusu oldu. Vatandaşlar, Alkan Dalgakıran’ın nereli olduğu, kaç yaşında olduğu gibi bilgileri araştırırken hayatı hakkındaki detayları da merak ediyor. Peki, O Ses Türkiye Alkan Dalgakıran kimdir? Alkan Dalgakıran kaç yaşında, nereli? detaylar haberimizde…

O SES TÜRKİYE ALKAN DALGAKIRAN KİMDİR? ALKAN DALGAKIRAN KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Alkan Dalgakıran, 25 yaşında. Alkan Dalgakıran, aslen Yalovalı. O Ses Türkiye’de en çok dikkat çeken isimler arasında yer alan Alkan Dalgakıran, Bursa’da eğitim hayatına devam ediyor. 25 yaşındaki Dalgakıran ‘Trafik’ adında bir müzik grubuna üye. Seda Sayan’ın takımında yarışan alan Alkan Dalgakıran’ın sosyal medyada oldukça destekleyeni bulunuyor.

Alkan Dalgakıran son olarak, Müslüm Gürses’in Nilüfer şarkısını seslendirerek yarı finale geçme hakkını kazanmıştı. Alkan Dalgakıran, 14 Şubat akşamı sergilediği performans sonrasında finalist olan isimler arasında yer aldı.

Editör: TE Bilisim