Kanal D’nin sevilen yemek ve yarışma programı Gelinim Mutfakta’nın yeni bölümünü bekleyen takipçiler, yayın akışında yer almaması üzerine ‘final mi yaptı’ sorusuna yanıt arıyor. Fatih Ürek’in sunumuyla hafta içi her gün ekrana gelen program, koronavirüs salgınıyla mücadele sürecinde de yayın hayatına devam etmişti. Ancak bayram tatilinin ardından bu hafta ekrana gelmesi beklenen yeni bölümü yayınlanmadı. Peki, Gelinim Mutfakta bitti mi, neden yok? Gelinim Mutfakta ne zaman başlayacak? 1 Haziran Pazartesi Kanal D yayın akışı bilgileri haberimizin detayında!..

Gelinim Mutfakta bitti mi, neden yok? Gelinim Mutfakta ne zaman başlayacak?

Koronavirüs sürecinde birçok yarışma ve dizi yayın hayatına ara vermişti. Kanal D’nin sevilen programı bu dönemde hafta içi yayınlanan yeni bölümleriyle ekran hayatına devam etti. Ancak 22 Mayıs 2020 tarihinde Gelinim Mutfakta sezon finaliyle ekranlara veda etti. Yeni bölümün yayınlanacağı tarihe ilişkin ise henüz bir açıklama bulunmuyor.

1 Haziran 2020 Pazartesi Kanal D Yayın Akışı

06:15 YABANCI DAMAT 07:30 BALÇİÇEK İLE DR. CANKURTARAN 09:00 NELER OLUYOR HAYATTA 10:45 AŞK-I MEMNU 13:15 ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ 15:45 ARKA SOKAKLAR 18:45 KANAL D ANA HABER 20:15 OLANLAR OLDU 22:30 ZALİM İSTANBUL

Editör: TE Bilisim