Olaylı bir şekilde Galatasaray’a transfer edilen, yaklaşık 1 yıldır yaşadığı talihsiz sakatlık sorunları yüzünden kendisinden beklenen patlamayı gerçekleştiremeyen Emre Akbaba’nın son haftalarda toparlanması bazı Serie A kulüplerinin dikkatini çekti.

Bu sezon Galatasaray’da 9 maçta forma giyen ve 4 gol 2 asistlik performansıyla kalitesini konuşturan başarılı futbolcuya, İtalya ligi (Seie A) kulüplerinden Cagliari ve Bologna’nın talip olduğu öğrenildi.

ORSOLİNİ’NİN HALEFİ OLABİLİR

Özellikle Bologna’nın yıldız oyuncu için çok istekli göründüğü belirtildi. 23 yaşındaki milli futbolcu Orsolini’yi astronomik bir fiyata satmaya hazırlanan Mihajlovic’in tercihleri arasında Emre Akbaba’nın isminin de yazıldığı kaydedilirken, Sportif Direktör Riccardo Bigon’un yetenekli orta sahayı yakından takip ettiği bildirildi.

GALATASARAY FİYATINI BELİRLEDİ

İtalyanların art arda yaşadığı sakatlık problemleri yüzünden fizik kapasitesini artıramayan Emre Akbaba’yı lig bitimine kadar göz hapsine alacakları ifade edilirken, Galatasaray’ın oyuncuyu 10 milyon eurodan aşağı bir fiyata bırakmayı düşünmediği bilgisi geldi.

6 kez Türkiye Milli Takımı’nda görev alan Emre 3 gol atma başarısını gösterdi.

Editör: TE Bilisim