Kahve Sultanı, İstanbul Bağcılar’da Osmanlı kültürü ile özdeşleşmiş olan düzenleme ve sunumu bir tasarıma dönüştürerek, özenle oluşturulmuş menüsüyle müşterilerini farklı ve değerli hissettirmeyi amaçlıyor.

OSMANLI GELENEĞİ YANSIMALARI

İstanbul, Bağcılar ilçesinde hizmete giren Kahve Sultanı, gelen misafirlerini tarih kokan Osmanlı konseptinde ağırlıyor.

Kahve Sultanı’nda dileyenler için Osmanlı motiflerini taşıyan süslemeler yer alırken; Osmanlı geleneksel kıyafetleri ile bu güzel mekânda sünnet düğünü, nişan, kına, söz ve doğum günü organizasyonları ile hatıralarınızı kaydedebiliyorsunuz.

OSMANLI HAVASINI YAŞAMAK İSTEYENLERİN İDEAL MEKANI

Kahve Sultanı; Osmanlı Devleti’nin son başkenti İstanbul’da misafirlerine; konsept içeriğiyle, güleryüzlü personeliyle, sunum özeni ve kalitesiyle Osmanlının derin tarih havasını yaşamak isteyenlerin ideal mekanı olacak.

“İSTANBUL HALKINA GEÇMİŞİN İZLERİNİ HATIRLATAN BİR MEKAN KAZANDIRDIK”

Mekan sahibi Muhammet Eren, İstanbul’a yeni kazandırılan Kahve Sultanı’nın Osmanlı mimarisinden orjinal alıntılar ile projelendirildiğini belirterek,” İstanbul’umuza ve bölgemize tarih ve kültür seven misafirlerimize geçmişin izlerini ve Osmanlı tatlarını hatırlatan güzel bir mekân kazandırdık. Menü fiyat skalası tamamen halkımızın öğrencilerimizin, gençlerimizin bütçelerini zorlamaması için özen gösterildi. İstanbul’a kazandırdığımız bu eserlerin Osmanlı tarihini temsil etme anlamında katkıda bulunmak için devamının gelmesini temenni ederim.” açıklamasında bulundu.

Editör: TE Bilisim