7 binden fazla ürün çeşidiyle bir süper marketten fazlasını sunan istegelsin, Morhipo.com ile işbirliği yaptı. istegelsin’in altyapısını kullanacak olan Morhipo Market, istegelsin’in ayrıcalıklı hizmetini müşterileriyle buluşturacak.

Morhipo’nun hayata geçirdiği Morhipo Market’te kullanıcılar taze sebze-meyveden temizlik ürünlerine, atıştırmalıklardan içeceklere, dondurulmuş gıdadan dünya mutfaklarından seçeneklere, kişisel bakım ürünlerinden evcil hayvan dostlarımızın ihtiyaçlarına kadar binlerce ürün arasından alışverişlerini tamamlayabilecek.

istegelsin Genel Müdürü Sedat Yıldırım, “Morhipo.com ile yaptığımız işbirliğinden ötürü büyük mutluluk duyuyoruz. Pek çok kategoride yerli ve yabancı binlerce markanın yüzbinlerce ürününü sunan Morhipo kullanıcılarını istegelsin hizmetiyle tanıştıracak olmaktan dolayı heyecanlıyız. istegelsin olarak Ikea, Özsüt, Mado, Divan gibi süpermarketlerde bulunmayan markaların yanı sıra aralarında küçük ev aletleri ve kitapların da olduğu pek çok kategoride 7 bin çeşit ürün sunuyoruz. Soğuk zinciri kırmadan, hijyenijk şekilde muhafaza edilmiş ve paketli olarak ulaştırdığımız taze meyve ve sebzelerimizle, mahalle kasabı güvencesindeki etlerimizle ayrıcalıklı hizmetimizi şimdi de Morhipo.com müşterilerine ulaştıracağız” dedi.

Editör: TE Bilisim