Kuruluş (Diriliş) Osman’ın sık takipçilerinin gündeminden hiç düşmeyen konulardan biri de Turgut Alp. Diriliş Ertuğrul’un ardından konuya kalındığı yerden devam eden Kuruluş Osman’da Turgut Alp’in yer almaması seyircinin aklında soru işaretleri oluşturuyor. Beklentilerin hiç bitmediği konuda detaylı araştırmalarını sürdüren takipçiler şu ana kadar neden yer almadığına işaret eden sürpriz konuyu öğrendiğinde bir hayli şaşırdı. Turgut Alp karakteriyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu Cengiz Coşkun başka bir projenin çekimleri nedeniyle kadroya dahil olamadı. Söz konusu yapımın çekimleri sona erdiğinden bundan sonraki süreçte hayranlarının Kuruluş Osman’a dönüşü yönündeki beklentileri arttı. Bu ümidin başlıca nedenleri arasında, Turgut Alp’in Yarhisar’ın alınmasına katılmış olması ve ardından İnegöl’ün fethiyle de görevlendirilmiş olması bulunuyor.

Peki aylardır heyecanla beklenen Turgut Alp Kuruluş Osman’a gelecek mi? Cengiz Coşkun Kuruluş (Diriliş) Osman’da oynayacak mı? Konuya dair elde edilen bilgileri içeriğimizde derledik.

Turgut Alp Kuruluş Osman’a gelecek mi? Cengiz Coşkun Kuruluş (Diriliş) Osman’da oynayacak mı? Diriliş’in yıldızı şaşırttı!

Diriliş Ertuğrul’da Turgut Alp karakteriyle hayranlarının gönlünü fetheden Cengiz Coşkun’un, Kuruluş Osman’da da Osman Gazi’nin en yakınındaki silah arkadaşlarından bir olarak onun maiyetinde yine aynı şekilde dizide rol alması bekleniyordu.

Ancak Cengiz Coşkun, beyaz perdede gösterime girmeye hazırlanan ve çekimleri Kuruluş Osman ile aynı döneme rastlayan Malazgirt 1071 filmi nedeniyle diziye dahil olamadı.

Cengiz Coşkun’un rol aldığı ve çekimleri nedeniyle Kuruluş Osman’da yer almadığı yapım olan ‘Malazgirt 1071, 13 Mart 2020’de beyaz perdede izleyicisiyle buluştu.

Şimdi gözler Cengiz Coşkun ve Kuruluş Osman yapımcısına çevrildi. İlerleyen zamanda bu konuda nasıl bir gelişme olacağı heyecanla bekleniyor.

Diriliş Ertuğrul’un Turgut Alp’i Cengiz Coşkun kimdir?

29 Nisan 1982 tarihinde dünyaya gelen model ve oyuncu Cengiz Coşkun, aslen Bulgaristan göçmenidir. Ev hanımı bir anne ve makine teknisyeni babanın biri kız biri erkek iki çocuğundan biridir. Coşkun, televizyon hayatına 2005 yılındaki Rüzgarlı Bahçe dizisiyle adım atmıştır. 1.88 boyundaki Coşkun, Boğa burcudur.

Spor Akademisi’nden mezun olan başarılı oyuncu aynı zamanda profesyonel bir basketbolcudur. 2002’de Best Model seçilerek oyunculuk ve modellik kariyerinin kapılarını açmıştır.

Cengiz Coşkun, 2005 yılından bu yana ekranların tanınan simalarından biri olmuştur.

Kuruluş Osman yeni bölüm bu akşam var mı? Kuruluş (Diriliş) Osman fragmanı (17. bölüm) ve 1 Nisan 2020 Çarşamba ATV yayın akışı

Editör: TE Bilisim