LEVENT GÜLTEKİN / ÖZEL HABER

Ocak ayı yaklaştıkça Süper Lig ekiplerinde inanılmaz bir transfer hareketliliği yaşanmaya başladı. Takımlarının eksik yönlerini gidermeye çalışan ve bu yönde kılı kırk yaran bir anlayışla kolları sıvayan yöneticiler bir yandan nokta atışlar yapmak isterken bir yandan da eldeki değerli oyuncuları kaptırmama telaşı içerisine düştüler.

Onur Kıvrak için İngilizlerden sürpriz teklif

Ligin ilk yarısında Ersun Yanal ile beklenen çıkışı yapamayan ve devre arası transfer döneminde gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak isteyen Trabzonspor’a İngiltere’den sürpriz bir teklif geldi. Takımın önemli futbolcularından biri olan Recep Onur Kıvrak için 5 milyon euro ayıran Stoke City milli eldiveni kadrosuna katmak isterken, bordo mavili yöneticilerin İngiliz ekibine henüz yanıt vermediği, konuyu Ersun Yanal’la istişare ettikten sonra kesin kararın bildirileceği öğrenildi.

Grant 33 Given 40 yaşında!

Asmir Begovic’in gidişinden sonra kalede bir türlü istenilen seviyeyi yakalayamayan Stoke City, 28 yaşındaki Onur Kıvrak’la bu problemi çözmek isterken, Jack Butland’ın geçirdiği ağır sakatlıktan sonra Lee Grant ve Shay Given’dan beklediği verimi almayan tecrübeli teknik direktör Mark Hughes’un bir an önce ‘1’ numaralı problemin çözülmesini beklediği belirtildi.

Editör: TE Bilisim