Levent Gültekin  Özel Haber

6-0 biten Gençlerbirliği maçından sonra transfer listesinde bulunan oyuncuları bir bir açıklayan ve yönetime net bir mesaj gönderen Fatih Terim’in Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından ‘kendimi yalnız hissediyorum’ sözleri camiada bomba etkisi yarattı.

Hem transfer hem de yönetim anlamında Mustafa Cengiz’den destek almadığını belirten Fatih Terim’in ‘Mayıs’a kadar görevimin başındayım’ ifadeleri taraftarları rahatlatsa da başkanının yapacağı açıklamaları pür dikkat takip eden sarı kırmızılı camia da ayrılık hesapları ortalığı yangın yerine çevirdi. Bugün haber ajanslarının muhabirleriyle bir araya gelen Mustafa Cengiz, Fatih Terim’e tam destek verirken görüşmenin perde arkasında çok farklı detayların yaşandığı ortaya çıktı.

Saat 14:00’dan önce TT Stadı’da Fatih Terim ile bir araya gelen ve hocayla aradaki buzları eriten Mustafa Cengiz’in tecrübeli teknik adama ‘Basın karşısına beraber çıkalım’ teklifinde bulunduğu aktarılırken, Terim’in bu teklifi elinin tersiyle ittiği ve masadan kalkıp Arena’yı terk ettiği bildirildi.

Editör: TE Bilisim