Anlık mesajlaşma uygulamalarının olmadığı bir dünyada yaşadığınızı hayal edin. Yapamazsınız, değil mi? Günlük hayatımızın o kadar büyük bir parçası haline geldiler ki artık onlarsız yaşayamayız bile. Bu günümüzde ve çağda anlaşılabilir bir durum. Anında hiçbir yere uçamayız, bu yüzden bize yardımcı olacak bu iletişim araçlarına ihtiyacımız var. Ancak bu araçların bile kendi sınırları vardır. Bu yüzden bazı insanlar daha da güçlü bir anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp Plus’ı yaratmayı üstlendi.

WhatsApp Plus, WhatsApp’ın modifiye edilmiş bir sürümüdür ancak özellikler açısından daha iyidir. Logoda ve kullanıcı arayüzünde yapılan bariz değişikliklerin yanı sıra, eklenen özellikler de var. Ancak, bu uygulamanın içyapısı orijinalinden çok da farklı değil. Bu nedenle, orijinali sorunsuz bir şekilde kullandıktan sonra bu uygulamaya geçebilirsiniz! Ancak bu uygulama, modifiye edilmiş bir sürüm olduğu için Google Play Store apk‘dan indirilemez.

Yine de, WhatsApp Plus, kullanıcıların temaları çeşitli benzersiz olanlardan değiştirmelerine olanak tanır. Orijinal uygulama herhangi bir özelleştirmeye izin vermiyor, ancak bu uygulama izin veriyor. Bunun yanı sıra, her zamankinden daha fazla ifadeye erişiminiz var! Hiçbir şey söylemeden duygularınızı yeni bir şekilde ifade edin! Ek olarak, orijinal uygulamadaki kişilerinizden çevrimiçi durumunuzu alamazsınız. Ancak WhatsApp Plus’ta bunu gizleyebilirsiniz, böylece istenmeyen mesajlar veya aramalarla boğulmazsınız.

WhatsApp Plus’ın Özellikleri Nelerdir?

WhatsApp Plus, piyasadaki herhangi bir anlık mesajlaşma uygulaması değildir. Bu, orijinalin daha gelişmiş bir sürümüdür. Bu nedenle, diğer tüm anlık mesajlaşma uygulamalarında üstündür. İşte özellikleri:

Tam Özelleştirme: Orijinal uygulamada hiçbir şeyi özelleştiremezsiniz. Ancak WhatsApp Plus’ta tüm kullanıcı arayüzü özelleştirilebilir. Düğmelerin, metinlerin ve grafiklerin rengini değiştirebilirsiniz. Bu, sadece birkaç dokunuşla bu uygulamayı kelimenin tam anlamıyla kendinize dönüştürebileceğiniz anlamına gelir. Bunun nedeni 700’den fazla mevcut tema olmasıdır. Ek olarak, bunları tek tek indirmenize gerek yoktur, uygulama tüm temaları indirir ve bunları tarihe ve sürüme göre sıralar. İfadeler: İfadeler, duygularımızı kelimelere ihtiyaç duymadan ifade etmenin harika bir yoludur. Bazen nasıl hissettiğimizi tanımlayan kelimeler bile olmadığından bunun yerine ifadeler kullanırız. Ancak orijinal WhatsApp’ta kullanabileceğimiz ifadelerle sınırlıyız. Bu sorunu, kütüphanede daha fazla ifadenin bulunduğu WhatsApp Plus’ta çözdüler. Google Hangouts’tan çeşitli ifadeler eklediler. Ancak, diğer WhatsApp Plus kullanıcılarının bu ifadeleri görebileceğini aklınızda bulundurmanız gerekir. Seçenekleri Gizleme: Orijinal uygulamada, çevrimiçi olduğunuz gerçeğini gizleyemezsiniz. Sadece eski mesajlara göz atmak ve okumak istiyorsanız, etkileşimde bulunmak zorunda kalmazsanız, bu birçok problem sunar. Bunu çözmek için WhatsApp Plus, herhangi bir kişi veya gruptan durumunuzu gizleyebileceğiniz bir özelliğe sahiptir. Bu, çevrimiçi olsanız bile insanların sizinle iletişim kuramayacağı anlamına gelir!

Gelişmiş Dosya Paylaşım Seçeneği: Anlık mesajlaşma uygulamalarının harika yanı, dosyaları arkadaşlarınızla, ailenizle veya iş arkadaşlarınızla kolaylıkla paylaşmanıza izin vermesidir. Ancak orijinal sürümde, tek seferde yalnızca 16MB’ye kadar dosya göndermenize izin veriyorlar. Ve bu, daha büyük dosyalar göndermek isteyenler için çok fazla sorun yaratır. WhatsApp Plus, kullanıcıların 50MB’ye kadar dosya göndermelerine izin verdiği için bunu çözüyor! Yazı Tipleri ve Stiller: WhatsApp Plus’ın sunduğu bir diğer özelleştirme özelliği, yazı tipi stillerini, rengini, boyutunu ve şeklini değiştirme yeteneğidir. Bu, kullanıcıların kişiliğini göstermesini inanılmaz derecede kişisel ve kolay hale getirir.

Whatsapp plus apk indir –  https://indirgeek.com/whatsapp-plus/

Editör: TE Bilisim