Gelinim Mutfakta programında büyük değişim! Gelinim Mutfakta programını kim sunacak? Bir süre önce Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla Kanal D ekranlarında başlayan Gelinim Mutfakta programının sunuculuğuna damga vuracak ismin gelmesi sosyal medyada gündem oldu. Programa yeni gelecek olan sunucunun kim olduğunu araştıran vatandaşlar yeni gelecek olan ismin kim olduğunu merakla bekliyor. Peki, Gelinim Mutfakta programında büyük değişim! Gelinim Mutfakta programını kim sunacak? İşte detaylar…

GELİNİM MUTFAKTA PROGRAMINI KİM SUNACAK?

Kanal D ekranlarının sevilen programlarından birisi olan Gelinim Mutfakta, gelin ve kaynanaların mücadelesine tanık edecek.

Bir süredir Onur Büyüktopçu’nun sunduğu Gelinim Mutfakta, 2021 yılına Seda Sayan ile devam edecek.

Gelinim Mutfakta yeni yıla Seda Sayan ile başlayacak. 3 yıldır hafta içi her gün izleyicileriyle buluşan Gelinim Mutfakta, 2021’in ilk pazartesi günü olan 4 Ocak Pazartesi günü Seda Sayan’ın sunumuyla ekranda olacak. Samimi tavırlarıyla gönüllerde taht kuran Seda Sayan’ın programa da iddialı bir giriş yapacağı belirtildi.

Programın çiçeği burnunda sunucusu Seda Sayan, “Yeniden hayranlarımla buluşacak olmak benim için mutluluk verici. Mutfakta olmak ve yemek yapmak benim için büyük bir tutkuydu. Ve bu konuda mütevazi olamayacağım ama çok iddialıyım” dedi.

Sayan, dağıttıkları ödüllerle de rakiplerinin bulunmadığını belirterek “Her bölümün sonunda çeyrek altın ve her hafta finalinde de 5 altın bilezik dağıtıyoruz. Eli hamarat bütün gelinleri kayınvalideleri ile birlikte Gelinim Mutfakta’ ya bekliyorum. Çıkıp çıkıp gelsinler” diye konuştu.

Gelinim Mutfakta hafta içi her gün saat 13:00’te Kanal D’de!

Editör: TE Bilisim