Süper Lig’in 15. haftasında ligin formda takımlarından Gaziantep, son haftalarda düşüşe geçen Aytemiz Alanyaspor’u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısında goller üst üste geldi. 9. dakikada Gaziantep, Nouha Dicko ile 1-0 öne geçti. 26. dakikada ise Amedej Vetrih’in kendi kalesine attığı golle skor 1-1’e geldi. Ancak üç dakika sonra Muhammet Demir sahneye çıktı ve Gaziantep soyunma odasına 2-1 önde girdi.

60. dakikada Maxim’in şık golüyle üçüncü golü bulan Gaziantep kalan dakikalarda skoru korudu ve 3-1 kazanarak üç puanı hanesine yazdırdı.

GAZİANTEP SERİYİ 4 MAÇA ÇIKARDI

Süper Lig’de sezona damga vuran takımlardan Gaziantep üst üste dördüncü galibiyetini elde etti. 27 puana ulaşan ve Alanyaspor ile puanını eşitleyen Sumudica’nın öğrencileri bu sezon yalnızca bir maçta yenildi. İlk hafta Galatasaray’a kaybeden Gaziantep ligde 13 maçtır yenilgi yüzü görmüyor.

ALANYASPOR’DA DÜŞÜŞ SÜRÜYOR

Sezona hızlı başlayan Aytemiz Alanyaspor’da alınan üst üste kötü sonuçların ardından düşüş sürüyor. Ligde çıktığı son üç maçtan galibiyet alamayan Akdeniz ekibi, bu maçlardan bir puan çıkarabildi. Alanyaspor ligde oynadığı son 6 maçta yalnızca bir galibiyet alırken dört kez yenildi ve bir de berabere kaldı. Liderlik koltuğunu kaptıran Çağdaş Atan’ın ekibi 27 puanda bulunuyor.

Editör: TE Bilisim