Limon Film imzalı, yönetmeliğini Filiz Pakman’ın üstlendiği, senaryosunu ise Ahmet Yurdakul’un kaleme aldığı romantik drama türündeki Türk yapımı televizyon dizisi Bir Annenin Günahı, Filipinler yapımı A Mother’s Guilt dizisinden uyarlandı. 21 Kasım’da ekran hayatına başlayacak olan Bir Annenin Günahı, başarılı oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle adından sıkça söz ettiriyor. Tanıtım videoları büyük ilgi gören Bir Annenin Günahı dizisi oyuncuları, Bir Annenin Günahı dizisinin konusu ve ilk bölüm 1., 2., 3. fragmanları sıkça araştırılan konulardan bazıları… Oyuncu kadrosunda Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay gibi usta sanatçıların rol aldığı dizinin reyting listelerinde zirvelerdeki yeri de merak ediliyor. Peki, Bir Annenin Günahı oyuncuları kimler? Bir Annenin Günahı dizisinin konusu ve 1., 2., 3. fragmanlarını izlemek için haber metnini inceleyebilirsiniz.

Bir Annenin Günahı oyuncuları kimler?

Beykoz ilçesinde hazırlanan platoda ağırlıklı olmak üzere çekimleri İstanbul’da gerçekleştirilen Bir Annenin Günahı dizisinin oyuncu kadrosunda, Özge Özberk (Suna), Musa Uzunlar (Sadri Güngör), Mert Yazıcıoğlu (Yusuf), Emre Kınay (Çetin Alaz), Simay Barlas (Yağmur Güngör), Pamir Pekin (İbrahim Komiser), Alihan Türkdemir (Ali), Mina Derman (Zehra) gibi yetenekli isimler yer alıyor.

Bir Annenin Günahı dizisinin konusu nedir?

Bir Annenin Günahı dizisinin konusu; Dizide evladının mutluluğu için her şeyi düşünen fedakar bir annenin vermiş olduğu mücadeleler konu ediliyor.

İşlemediği bir suç ile itham edilen ve hapse atılan annenin haklı mücadelesi anlatılacak dizide, kendi ayaklarının üzerinde duran ancak çocuğunun sağlığı için suça karışan bir annenin dramı ve iki gencin aşk hikayesi konu edilecek.

Bir Annenin Günahı ilk bölüm 1., 2., 3. fragmanları…

İşte, Bir Annenin Günahı dizisi 1. bölüm 1. fragmanı;

Bir Annenin Günahı 1. bölüm 2. fragmanı İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Bir Annenin Günahı 1. bölüm 3. fragman;

Editör: TE Bilisim