Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, UEFA Avrupa Ligi I Grubu’nda rakipleri Villarreal, Karabağ ve Maccabi Tel Aviv hakkında açıklamalarda bulundu. Dün Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi yapılmıştı. Bu kurada Başakşehir’in rakipleri de belli olmuştu. UEFA Avrupa Ligi I Grubu’nda rakipleri Villarreal, Karabağ ve Maccabi Tel Aviv olan Sivasspor’un teknik adamı Rıza Çalımbay da grubu değerlendirdi. Çalımbay, “İnşallah gruptan iyi bir şekilde çıkacağız ama şunu belirtmek isterim kolay değil” ifadelerini kullandı.

Teknik adam Rıza Çalımbay, diğer gruplarla karşılaştırdığında bizim grup gayet iyi ifadelerini kullanarak şunları söyledi:

“Biz grubumuzdan memnunuz. İnşallah gruptan iyi bir şekilde çıkacağız ama şunu belirtmek isterim kolay değil. İspanya temsilcisi Villarreal zor takım diğer rakiplerimize bakacak olursak. Ama biz hiçbir rakibimiz küçük görmüyoruz. İnşallah arkadaşlarımızla beraber bu gruptan en iyi şekilde çıkacağız”

SİVASSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ RIZA ÇALIMBAY: SIKINTIMIZ SAKAT OYUNCULAR

Tek sıkıntılarının sakat oyuncularının olduğunu söyleyen deneyimli teknik adam Rıza Çalımbay, açıklamasına şu sözlerle devam etti:

“Aaron’un talihsiz bir sakatlık geçirmesi bizi biraz etkiledi. İnşallah en kısa sürede aramızda döner. Ülke puanına ihtiyacımızın olması bizleri çok fazla hırslandırıyor. Ülkemiz için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Avrupa’da alınan her puan çok önemli. Avrupa’da başarılı olmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Hem Avrupa, hem lig hem de Türkiye Kupası maçları derken birçok maç yapacağız ama biz buna göre kurduk takımımızı. Hep beraber çalışacağız ve bu işi başaracağız. Ben arkadaşlarıma inanıyorum. Bugün hazırlıklarımıza başlıyoruz milli maç arasına kadar iyi bir şekilde hazırlanacağız”

Editör: TE Bilisim