TRT ekranların yayınlanan her Perşembe izleyenlerle buluşan Kalk Gidelim dizisi bu akşam yine dizi severleriyle buluşacak. Geçen bölümde bebeğin doğum sahnesi gelişmeleri ardı ardına gelişiyor. İzleyenler bebeğin doğumuyla birlikte dizinin final yapıp yapmayacağı konusunu merak etmeye başladı. Peki Kalk Gidelim dizisinde beklenen bebek geliyor! Kalk Gidelim ne zaman final yapacak? Tüm detaylar haberimizde yer alıyor…

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Doktordan aldığı haber sonucunda ortalığı birbirine katan Şakir, aile fertleri tarafından sakinleştirilir. Hayır da şer de Allah’tandır. Meseleyi kabullenen Şakir, bebeğini kucağına aldığı anda bütün her şeyi unutur ancak bu çok uzun sürmez. Şakir’in kucağına gelen bebek akıl almaz şekilde ağlamaya başlar.

TRT1’in geçtiğimiz hafta aldığı karar ile Kalk Gidelim dizisini 135. bölümde yayından kaldıracak olması ise, izleyicileri derinden üzdü. 4 sezondur devam etmekte olan dizinin perşembe gününe alınmasından sonra reytingleri bir hayli düşmüştü. Ancak işlenen konularla birlikte eski reyting oranlarını kazandı.

KALK GİDELİM DİZİSİNDE BEKLENEN BEBEK GELİYOR! KALK GİDELİM NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

TRT1’in yeni dizi projeleri nedeniyle yer açması ve performansı düşük dizileri de yayından kaldırması önümüzdeki haftalarda çok konuşulacak.

TRT 1 ekranlarının sevilen, usta oyuncu kadrosu ve güçlü hikayesiyle izleyicilerine keyifli anlar yaşatan, aile komedi dizisi “Kalk Gidelim” yüz otuz ikinci bölümüyle ekranlara geliyor.

135’inci bölümle sevenlerinin karşısına geçecek dizinin final yapıp yapmayacağı hala gizemini koruyor. Yapımcı ve teknik ekipten henüz açıklamanın gelmemesi ve dizinin iyi bir reyting alması dizinin bir süre daha ekranlarda devam edeceği görülmektedir.

Yeni gelişmeler ışığında siz değerli okuyucularımız için haberimizi güncel tutacağız.

Kalk Gidelim dizisinin yeni bölüm fragmanı için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim